Zonnepanelen

Zonnepanelen

Het is misschien geen koi-gerelateerd nieuwsitem, maar misschien kan ik er toch bepaalde handige mensen blij mee maken. Mijn zoon heeft beslist om dit jaar een nieuw systeem aan te kopen om zijn energiesysteem nog te verbeteren.

Voor zover ik weet zal dit in de maand september gebeuren. Ondertussen komt het bestaande systeem vrij en kan eventueel verkocht worden aan mensen die er misschien baat bij hebben.

Het is niet evident om dit te verkopen, maar niet geschoten is altijd mis. Het volledige systeem kan opgehaald worden tijdens afbraak. Ik zet hieronder eventjes op rij wat het allemaal inhoud:

Er zijn 3 omvormers.
De prijs bedraagt 250 euro/stuk

Er zijn 55 zonnepanelen
de prijs bedraagt 25 euro per stuk

Totaal: 2125 euro.
Transport dient door de koper te worden geregeld. Ze zijn beschikbaar vanaf 2de helft september en uiteraard na overleg.

Zelf heb ik niet veel te maken met deze eventuele onderhandelingen, en zul je hiervoor contact moeten opnemen met mijn zoon via dit emailadres: info@b-sign.be. Meer info vind je altijd via zijn website https://www.b-sign.be/

Ze zijn momenteel in vakantie, maar je kan ze natuurlijk altijd bereiken via mail. Ik heb enkele foto's bijgedaan van de zonnepanelen. 

 

7
5
9
6
10
6
9
6

Meer afbeeldingen

Zonnepanelen: afbeelding 1
Zonnepanelen: afbeelding 2
Zonnepanelen: afbeelding 3
Zonnepanelen: afbeelding 4
Zonnepanelen: afbeelding 5

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml