Yamabuki of ki matsuba

Yamabuki of ki matsuba

Enkele maanden geleden verkocht ik een Yamabuki, een prachtige koi met een glanzende huid. De eigenaar, die momenteel privé moeilijkheden ondervindt, belde me om te melden dat de koi dit jaar niet meer in de vijver kan worden geplaatst. We hebben de mogelijkheden besproken en uiteindelijk besloten om de koi opnieuw te koop aan te bieden.

Het is wat het is, en dit biedt jullie een mooie kans. De Yamabuki met code  2310025 is van Hirasin, een kleine kweker die zeer mooie Yamabuki kweekt. Aangezien het de komende jaren lastig zal zijn om dergelijke Yamabuki te bemachtigen, zou ik niet twijfelen. Ze is 70 maanden oud en 80 cm lang. Bekijk het filmpje en oordeel zelf..

We hebben bij de laatste zending ook een indrukwekkende Ki Matsuba met code 2406006 binnengekregen. Deze koi komt uit de stal van Okawa, een kweker die soms wordt ondergewaardeerd. Deze Ki Matsuba gaat groot worden, daar ben ik zeker van. De koi is volop in ontwikkeling en maakt mooie vooruitgangen. Ik weet dat er meerdere non-Gosanke van meer dan een meter in onze contreien zwemmen. Wie gaat de uitdaging aan? 

Terwijl ik naar wat materiaal zocht om jullie te laten zien, kwam ik de Ginrin Mukashi tegen met code 2311036. Toen ik het filmpje bekeek, moest ik dit toch met jullie delen. Ze is inmiddels ook 3 cm gegroeid. Is dit geen plaatje? Geef een duimpje omhoog als jullie het ermee eens zijn.

De verkoop gaat ondertussen traag maar gestaag verder. De mooie ginrin sanke GS-V24-0458 van de Momotaro ginrin sanke reeks werd verkocht via Michael van Interkoi Germany. Het blijven bewonderenswaardige sanke die zeker hun plaats in de koi hierarchie verdienen. We zullen deze pracht exemplaren blijven ondersteunen.

 

10
7
16
10
7
7
7
9

Meer afbeeldingen

Yamabuki of ki matsuba: afbeelding 1

Laat Een Reactie Achter

3 reacties

Jonas

Amai nu al 2 boze gezichtjes en dat zo vroeg op de dag.

interkoi

Tja, wat moet ik daarop zeggen. Ik zal dan toch iets niet goed doen. Maar och als ze het plezant vinden! Het kost niets he.

Eric

@interkoi Laat ze dan zeggen wat je niet zou doen , ik zou het niet weten !! Denk niet dat ze daar de ballen voor hebben om dat te zeggen Luc .


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml