we zagen de week doormidden

We zagen de week doormidden

De week is weer door de midden en gaan stilletjes aan naar de open dag, we kijken er naar uit om jullie te ontvangen. We staan klaar voor al jullie vragen. Christiaan eilander is ook aanwezig om al jullie vragen te beantwoorden over de geheimen uit de natuur die goed zijn voor onze vrienden.We zullen voor jullie klaar staan.

We gaan zachtjes aan naar de opendag. Het is alweer woensdag en zoals we hier zeggen zagen we de week weer doormidden. We zitten volop in de voorbereidingen voor A.S. zaterdag. Wat gaan we allemaal doen, we zullen een verloting opzetten onder de deelnemers die aanwezig zijn. We verloten het volgende.

  • waardebon van 250 euro.
  • voertonnen.
  • mokken.
  • 5 liter Lacto ferment
  • 0,5 liter filter screencleaner.
  • saki hikari voer.
  •  emmer actief kool.
  • emmertje klei.

Dit om de dag extra aan te kleden. De verloting zal rond 15.00 uur zijn. Iedereen die aanwezig is op de open dag zal een lootje ontvangen en met dat lootje maak je kans op een prijs. Op de dag zelf hebben we ook een aantal leuke aanbiedingen. De producten die we op voorraad hebben zullen we voor interessante prijzen aanbieden.

De dag zal ingevuld worden met veel gezelligheid, we zullen jullie onze koi laten zien en zullen zeker ook diverse koi bowlen. Ramon, Rob en Alexander zullen er ook zijn om te assisteren. Voor alle vragen staan wij jullie te woord.

We hebben nog een prachtige selectie koi die op u wacht. Om de dag wat extra sfeer te geven, zullen de koi in vijver 3 zwemmen, en hieraan is een speciale actie verbonden. U kunt kiezen voor een vaste korting van 15%, of u neemt een spannende gok waarbij de korting kan oplopen tot maar liefst 30%!

dobbelsteenHoe werkt het? We gebruiken een dobbelsteen waarbij elk punt 5% korting vertegenwoordigt. Vooraf beslist u of u tot aankoop overgaat. Als u dan gooit, bepaalt de uitkomst uw korting.

Gooit u een 6, dan ontvangt u 30% korting! Gooit u een 1, dan is de korting 5%. Deze korting wordt direct verrekend met de aangegeven verkoopprijs van de koi.

Daarnaast zijn er diverse waardebonnen in omloop, die uiteraard ingewisseld kunnen worden. Deze worden berekend op basis van de verkoopprijs van de koi.

Let op: na het deelnemen aan deze actie kan de waardebon niet nogmaals worden ingeleverd op de aangeschafte koi.

Ik kijk er naar uit om jullie te ontvangen.

 

9
4
16
5
5
5
4
6

Meer afbeeldingen

we zagen de week doormidden: afbeelding 1
we zagen de week doormidden: afbeelding 2
we zagen de week doormidden: afbeelding 3
we zagen de week doormidden: afbeelding 4
we zagen de week doormidden: afbeelding 5

Laat Een Reactie Achter

3 reacties

Johnny

Tot zaterdag 


Eric

Hoop dat jullie redelijk weer hebben en zal best wel weer super zijn , kan ook niet anders met enthousiaste mensen , prima koidealers en dan ook nog een fantastische grillmaster erbij 😂🤣


Johan

Kan er helaas dit keer niet bij zijn maar zal vast weer een mooie koi dag gaan worden. Veel plezier in Ameide zaterdag.


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml