Vruchtbaar weekend

Vruchtbaar weekend

Mijn vijvers zijn weg, maar mijn motivaite om te verkopen blijft wel degelijk bestaan. Het is de aard van het beestje zullen we maar zeggen en dat zal zo snel niet veranderen.

Er waren al geruime tijd onderhandelingen bezig over bepaalde koi en die kwamen om de één of andere manier allemaal samen en werden gisteren mooi afgewerkt. Ik ben dan ook bijzonder blij dat ik dit op deze manier heb kunnen afwerken in functie van mijn collega in Duitsland die ik hiermee een grote dienst bewijs.

Dat de koi nu eens niet naar het buitenland gaan stemt me alleen maar tevreden. Het waren dan ook een aantal super goede mango van Sakai FF die het pand verlieten. Het leek bijzonder moeilijk om ze aan te man te brengen. 

Als we enkele jaren vroeger geweest waren zouden deze als warme broodjes verkocht worden, zo succesvol waren deze super mango. Ondertussen zijn de broodjes wat afgekoeld, maar deze mango zeker en vast niet, ze zagen er super uit. Ik zet ze even op een rijtje en geloof me, de kwaliteit is niet super maar superdeluxe.

Super Mango Sakai FF - 01

Super Mango Sakai FF - 02

Super Mango Sakai FF - 03

En ongelooflijk trio, en ik laat nog even het filmpje van enkele weken geleden zien toen Michael deze koi kwam brengen, de kwaliteit van het filmpje was nog beter. Het is toch zonde dat ik er zoveel moeite voor moest doen om te verkopen want het waren 3 toppers van super mango.

Ondertussen gaat natuurlijk alle aandacht naar de Olympische spelen en is de koihobby in rustig vaarwater beland. Ik heb nog een kort filmpje gemaakt van de overblijvende koi in vijver 8 die nog beschikbaar zijn.

Hier bevinden zich de betere koi uit de overblijvende voorraad die langzaam slinkt. Het zou fijn zijn moest ik deze nog dit jaar aan de man kunnen brengen. Ik nodig iedere koikichi dan ook uit om toch nog eens een kijkje te komen nemen.

 

12
10
16
6
5
7
5
8

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml