Vrijdag  is er weer tijd voor Interkoi Ameide

Vrijdag is er weer tijd voor Interkoi Ameide

Een weekend weer een stapje dichterbij de uitbreiding. We staan niet stil en gaan voorwaarts. Ook hebben we diverse gezichten bij een stem of een app kunnen combineren. Het warmtepomp project is ook nagenoeg klaar. Zo ook vijver 6 die voornamelijk zal dienen als quarantaine ruimte. 

Ik kan jullie verklappen dat dit niet de laatse vijver is, nieuwe plannen worden gemaakt. Zo ook hebben we een paar pareltjes op film gezet. Vergeet ook niet de open dag op 28 september.

Na een volle werkweek was het vrijdag weer tijd voor Interkoi Ameide.

Het weekend stond vol, gepland met afspraken van trouwe klanten van Interkoi, we hebben elkaar al diverse malen gesproken via alle digitale kanalen maar nu was het tijd dat we nader kennis konden maken onder het genot van een bakje koffie. Ik heb laten zien wat er allemaal zwem bij Interkoi Ameide en de woorden waren positief.

Erik kwam voor de Adult champion van Appeltern en nadat de kohaku in de bowl verscheen was de deal snel beklonken. De vraag kwam of ik nog een goede sanke had, hier moest ik even over denken. Toch nog een rondje gemaakt want in vijver 4 daar zitten de giganten van Interkoi Ameide in. Het oog viel op een sanke van Sakai fish farm 84 cm. Ze straalde zo in het zonnetje en de keuze was gemaakt.

Zo zijn we dit weekend ook weer verdergegaan met de ontwikkeling van Interkoi Ameide.  De hulptroepen arriveerden zaterdagochtend, en na een kop koffie en een broodje met heerlijke warme grillworst van onze lokale slager kon de dag beginnen.

We moesten alles rondom het huis opruimen en in orde maken voor aanstaande zaterdag, zodat het klaar is voor onze open dag.. Het beloofd overigens een leuke dag te worden. We hadden ook nog twee warmtepompen om aan te sluiten en zo ook moesten we verder aan de nieuwe vijver.

We hebben ook een aantal mensen gehad die kwamen kennismaken en een kijkje kwamen nemen. We kregen veel positieve reacties, wat altijd fijn is om te horen. Alles verliep soepel, en rond 17.00 uur konden we met tevredenheid terugkijken op een geslaagde dag.

Ik laat jullie nog even meegenieten van een aantal koi die ik deze week heb gefilmd. Een kohaku van matsue. Deze mag er zeker wezen, een mooie bouw met een goede huid en het kiwa en shasi mag er wezen. Nog een kohaku van Sakai fish farm.... wat een kanon en nog maar 5 jaartjes oud.ik wil jullie mee laten genieten.

Daarnaast wil ik jullie er nogmaals op wijzen de weer goden zijn niet gunstig maar de zon schijnt altijd bij Interkoi Ameiide. zaterdag zijn jullie van harte welkom. Deze week gaan we ons klaar maken voor de laatste open dag voor dit jaar bij Interkoi Ameide.

 

8
5
14
4
5
5
6
6

Meer afbeeldingen

Vrijdag  is er weer tijd voor Interkoi Ameide: afbeelding 1
Vrijdag  is er weer tijd voor Interkoi Ameide: afbeelding 2
Vrijdag  is er weer tijd voor Interkoi Ameide: afbeelding 3
Vrijdag  is er weer tijd voor Interkoi Ameide: afbeelding 4

Laat Een Reactie Achter

1 reactie

Eric

Ziet er allemaal prachtig uit complimenten hoor .


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml