Stilletjes aan vertrekken alle verkochten koi

Stilletjes aan vertrekken alle verkochten koi

Afgelopen weekend hebben we twee koi verpakt voor hun reis naar hun nieuwe onderkomen. Het was fijn om te horen dat alles keurig en naar wens verliep. Een prachtige Showa van Odakan, met ouderdier van Danichi, heeft ons verlaten. Hopelijk zullen we deze klassieke Showa in de toekomst nog eens terugzien. Daarnaast vertrok er ook een Sanke van Sakai Co.—het was liefde op het eerste gezicht.

Graag willen we jullie erop attenderen dat onze opendag voor de deur staat: op 28 september zijn jullie van harte welkom om langs te komen! De afgelopen weken zijn er veel koi opgehaald of weggebracht.

Dit weekend was het de beurt aan een prachtige Showa, aangekocht door Jannie en Leon. Ze kwamen eigenlijk voor een Momotaro Showa, maar het was liefde op het eerste gezicht met deze bijzondere koi. Deze Showa heeft dit jaar op diverse shows mogen stralen en is door velen gespot in Ameide, waar ze meerdere keren in de bowl te bewonderen was. Dit keer was het raak, en ik ben ervan overtuigd dat Jannie en Leon veel plezier zullen beleven aan deze Showa.

Ik hoor jullie al denken: “Ze is al een paar keer voorbijgekomen en in de bowl gezien, waarom nu pas verkocht?” Tja, een van de grootste overwegingen was de herkomst. Deze koi stamt namelijk uit de eigen kweeklijn van Odakan. Misschien denken jullie: "Odakan is toch een handelaar?" Maar dat klopt niet helemaal. Odakan heeft zijn eigen kweeklijnen, met zowel Showa als Kohaku. Ondanks de hogere prijzen, vind ik dat de prijs-kwaliteitverhouding van Odakan Showa’s uitstekend is.

Naar mijn mening moeten we naar de koi zelf kijken, en niet te veel naar de kweker. Dit gebeurt naar mijn idee nog steeds te vaak. We hebben allemaal onze favorieten, maar de koi moet zijn schoonheid tonen. Doet hij dat niet, dan is hij niet voor mij bestemd.

René kwam ook nog langs, en we mogen hem feliciteren met zijn nieuwe functie binnen de koi-community. René zal zich gaan inzetten voor Takazumi, en hij heeft zijn eerste order al binnen! Deze werd hoogstpersoonlijk door hem afgeleverd. Na een gezellig bakje koffie viel zijn oog op een prachtige Sanke van Sakai Co. Het was meteen raak, en de Sanke mocht mee naar Etten-Leur. In het filmpje kunnen jullie haar schoonheid bewonderen—ik denk dat ik hier weinig aan toe hoef te voegen.

Hebben jullie de 28e al in de agenda staan? We hebben een mooie dag voor jullie georganiseerd! Christiaan Eilander zal aanwezig zijn om al jullie vragen te beantwoorden over het waterleven en het welzijn van koi. Met zijn passie voor de natuur, wat duidelijk te merken is aan zijn producten, zal hij veel waardevolle inzichten bieden. Zelf gebruik ik ook naar tevredenheid een aantal van zijn producten.

Het belangrijkste onderdeel is natuurlijk ook geregeld: de catering is volledig rond. De aanmeldingen stromen binnen, en ik wil benadrukken dat iedereen van harte welkom is!

opendeur ameide

Nog even de groepsaankopen in het zonnetje zetten,
want die verlopen binnen enkele dagen.

 

 

4
0
10
0
1
2
1
1

Meer afbeeldingen

Stilletjes aan vertrekken alle verkochten koi: afbeelding 1
Stilletjes aan vertrekken alle verkochten koi: afbeelding 2
Stilletjes aan vertrekken alle verkochten koi: afbeelding 3
Stilletjes aan vertrekken alle verkochten koi: afbeelding 4

Laat Een Reactie Achter

4 reacties

interkoi

Proficiat Leon en Jannie, prachtige showa. De sanke van Sakai Co is volgens mij een topper. Ik ben blij dat jullie de weg naar Interkoi Ameide gevonden hebben. 


Eric

Zeker prachtige showa .

interkoi

Hij is al wakker Eric ! Of zou het een zij zijn? (neen, dat denk ik niet!)

Eric

@interkoi Gewoon een eng mannetje triest vind ik dit , jullie doen je uiterste best op bijna elke dag een mooi nieuwsitem te schrijven om dat zo te reageren daar kan ik niet bij .🤷‍♂️


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml