Package deals

Package deals

Ondanks het feit dat Interkoi Arendonk zijn vijvers buiten heeft afgebroken, zijn er natuurlijk nog altijd 3 grote binnenvijvers met een 60-tal koi van behoorlijke kwaliteit. 

Gelukkig zijn de mensen me nog niet helemaal vergeten, en natuurlijk probereert men goede deals te maken, wat uiteraard mogelijk is momenteel. Feit is dat ik natuurlijk het liefst alle koi dit jaar nog wil verkopen, zodat ik André eventueel kan helpen met de opvang van de nieuwe koi.

Uit het oog, uit het hart zegt men wel eens, maar dat is in dit geval nog niet waar. Ik blijf op de achtergrond actief en ben blij dat ik nog verkopen kan realiseren. Gisteren was het trouwens een heel succesvolle dag voor mij.

Eric weet in het zakendoen waar de klepel hangt, en ik sta natuurlijk momenteel in een wat zwakkere positie. Zolang als het respect overheerst, heb ik er geen probleem mee. Hij liet zich echter vermurwen door een prachtige showa van Kibi, die ondanks zijn klasse niet verkocht werd.

Ik ben blij dat ze door Eric aangekocht werd. Ik weet ook dat ze naar een bijzonder mooie vijver zal verhuizen. Ik heb me altijd de vraag gesteld waarom deze nog altijd in Arendonk rondzwemt, en ik denk nog altijd dat dit te maken heeft met de kweker.

Mensen kopen dikwijls kwekers en de koi is ondergeschikt. Raar maar waar, en zeker niet verstandig, maar de gedachtengang van mensen is soms ondoorgrondelijk. Mensen, kijk naar de koi en niet naar de kweker. De meeste kwekers hebben goede koi, maar daarnaast ook minder goede koi, wees daar maar zeker van.

En hoe meer goede koi je hebt, hoe meer minder goede koi je hebt, om nog niet maar te spreken over de slechte koi of de niet genomineerden. Ik ben in ieder geval heel blij met deze verkoop, maar dat was nog niet het enige gisteren.

Jonas liet zich verleiden om een kleine, maar wel meesterlijk getekende kohaku van Momotaro aan te kopen. Niet overdreven groot, een dikke 30 cm, maar ze is ook nog maar tosai. Dit zijn de patroontjes waar ik zelf een zwak voor heb. Prachtig beestje, en ook deze verliet mijn accomodatie.

Ondertussen ben ik ook in onderhandeling over een grotere deal, maar dat is nog even onderhandelen. Ik heb de binnenvijvers nu ingedeeld in 3 prijsklasse zodat de klanten een idee hebben van de prijzen, want momenteel zet ik geen prijzen onder de koi.

Vijver 6: prijzen variëren en zijn momenteel: 125 - 250  - 500 euro per koi
Vijver 7 prijzen variëren en zijn momenteel: 500 - 750 euro per koi
Vijver 8 prijzen variëren en zijn momenteel: 750 - 1000 euro per koi

De duurste koi zijn dus 1000 euro, en geloof me er zwemt nog meer dan voldoende kwaliteit rond. Ik sta altijd open voor iedere package deal, dus waag je kans, het is de moment. Vandaag ben ik aanwezig van 10.00 tot 12.00 uur. Zoals altijd is iedereen welkom.

 

8
4
16
5
6
8
3
12

Laat Een Reactie Achter

1 reactie

Eric

Pracht showa Eric en idd Luc er zwemt nog pracht kwaliteit bij je .


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml