Moeten we wachten tot het nieuwe aanbod er weer is?

Moeten we wachten tot het nieuwe aanbod er weer is?

We hebben 3 koi gebowld om jullie te laten zien wat we hebben zwemmen, we hoeven echt niet te wachten tot de nieuwe aankopen zijn gedaan. Het zijn koi die het goed hebben gedaan en zeker niet zullen misstaan in ieders vijver.

Ik heb gisteren de laatste spulletjes opgeruimd en het koi huis is weer helemaal strak.

Ik kan jullie vertellen het was best een rommeltje. Voordat we de vloeren gingen schrobben heb ik eerst een aantal koi in de bowl gezet.

Ik zat in gedachte ondanks dat we reikhalzend uit kijken naar het nieuwe aanbod wat er komen gaat, kan ik jullie laten zien dat er nog meer dan genoeg goede koi rond zwemmen in onze vijvers.

Zeker de prijs kwaliteits verhouding want die is meer dan genoeg. Ondank dat de koi in de verkoop bakken zitten viel mij de groei resultaten niet tegen en ze zitten gewoon in de pas met Japan. Ik heb een drietal koi in de bowl gezet en ga ze aan jullie tonen.

Ik heb een Takigawa sanke gebowld ondank dat deze koi al meerdere keren voorbij is gekomen was ik gecharmeerd van haar ontwikkeling met 62 cm en een mooie bouw is dit tot heden mooi ontwikkeld.

Sumi ligt er mooi dik op.beni mooi egaal, de body mooi in proporties. Deze koi wordt aangeboden voor 1750 euro en dat is een koopje voor deze kwaliteit.

Sanke van Momotaro tijden mijn reis in Januari had ik haar al snel in het vizier. Ik moest scherp zijn op de veiling en had haar nadat de Aziaten even zaten te slapen.

De koi werd afgehamerd ze was aangekocht. Momenteel zit ze op 60cm een verdienstelijk lengte voor dit tijdsstip van het jaar. Verkoopprijs van de sanke is 2750 euro.

Als laatste een kohaku van Momotaro, een koi die we nog weinig in de schijnwerpers hebben gezet de reden is vrij simpel ze viel me wat minder op doordat ze iets achterbleef op de rest.

Ze heeft zich goed ontwikkeld inmiddels 61 cm met een mooie bouw en kwalitatieve huid. Door de eenvoud van het patroon zal deze nog meer van zich laten spreken als de koi groter wordt. Het odome maakt het plaatje compleet. Ze staat voor 2500 euro te koop.

Het is elke keer een feest om de koi in de bowl te hebben en zal jullie morgen weer een aantal nieuwe koi laten zien.

Zoals jullie kunnen zien hoef je niet te wachten tot de nieuwe aankopen zijn gedaan nu is het nog een mooi moment om je koi over te plaatsten zodat je de komende weken nog van de koi kan genieten.

 

 

8
3
11
6
3
3
7
3

Meer afbeeldingen

Moeten we wachten tot het nieuwe aanbod er weer is?: afbeelding 1
Moeten we wachten tot het nieuwe aanbod er weer is?: afbeelding 2
Moeten we wachten tot het nieuwe aanbod er weer is?: afbeelding 3
Moeten we wachten tot het nieuwe aanbod er weer is?: afbeelding 4
Moeten we wachten tot het nieuwe aanbod er weer is?: afbeelding 5

Laat Een Reactie Achter

2 reacties

Eric

Volgens mij zijn de 2 filmpjes van de Sanke,s hetzelfde of moet ik langs Hans Anders !

interkoi

Klopt Eric, maar ik kon of kan het moeilijk aanpassen. Ik zit op Malta


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml