Klaar voor een sfeervolle open dag bij Interkoi Ameide!

Klaar voor een sfeervolle open dag bij Interkoi Ameide!

De voorbereidingen zijn getroffen, de bowls staan klaar, en de deuren gaan om 10:00 uur open! Hoewel we officieel om 17:00 uur sluiten, weten we uit ervaring dat het vaak wat langer doorgaat – en dat vinden we helemaal prima. We kijken er enorm naar uit om jullie te verwelkomen en samen te genieten van een dag vol koi, gezelligheid en mooie gesprekken.

Deze derde open dag is een bijzonder moment voor ons, en we hebben er hard aan gewerkt om alles tot in de puntjes te verzorgen. De tent staat, de tap stroomt en de frisdrank ligt koud. Het koi-huis straalt weer als nooit tevoren. Alles is klaar om jullie te ontvangen.

Er zwemmen al een paar prachtige koi voorbij waar we deze week speciale aanbiedingen voor hebben gemaakt. Daarnaast staan ook al onze favoriete producten voor jullie klaar – perfect om jullie koi voor te bereiden op de komende winter.

Voor al je vragen is Christiaan Eilander de hele dag aanwezig. Of het nu gaat om koi, producten of waterkwaliteit, hij staat voor jullie klaar met advies en een glimlach. Rond het middaguur verzorgt Huub een heerlijke lunch. En geloof me, dat gaat je niet tegenvallen!

Natuurlijk gaan we de hele dag door koi bowlen, zodat jullie de juweeltjes in onze vijvers van dichtbij kunnen bewonderen. Wil je een specifieke koi beter zien? Vraag het gerust, we staan voor jullie klaar om alle vragen te beantwoorden. Rond het middaguur zal Huub ons verwennen met de lunch. Ik kan jullie verklappen dat dit niet tegen zal vallen.

We hebben speciale aandacht voor vijver 3 met onze prachtig geprijsde tosai, en ook drie koi uit het hogere segment die nog niet eens op de website staan! Daarnaast zijn er natuurlijk aanbiedingen in vijver 4, waaronder:

Koi in de aanbieding van vijver 4.

Kohaku van Momotaro - voor slechts 1495 euro
Kohaku van Momotaro - voor slechts 1495 euro
Sanke  van Momotaro: voor slechts 1875 euro

Dit zijn onnavolgbare aanbiedingn voor deze laatste open dag dit jaar. Het belooft een prachtige dag te worden, en we kunnen niet wachten om jullie te ontvangen. Vanaf 10:00 uur zijn de deuren geopend, en we sluiten om 17:00 uur. Tot dan!

Vanaf 10.00 uur zijn we geopend tot 17.00 uur.
7
3
10
6
10
10
5
7

Meer afbeeldingen

Klaar voor een sfeervolle open dag bij Interkoi Ameide!: afbeelding 1
Klaar voor een sfeervolle open dag bij Interkoi Ameide!: afbeelding 2
Klaar voor een sfeervolle open dag bij Interkoi Ameide!: afbeelding 3
Klaar voor een sfeervolle open dag bij Interkoi Ameide!: afbeelding 4
Klaar voor een sfeervolle open dag bij Interkoi Ameide!: afbeelding 5

Laat Een Reactie Achter

2 reacties

Eric

Veel succes en plezier allemaal incl Luc en vrouwke . 👍😂


interkoi

Ik kan er helaas niet bij zijn, maar ik heb een foto van mijn verblijfplaats erbij gedaan. ik hoop het een geweldige dag wordt André, je verdient  het.


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml