Joepie, weer een nieuw weekend

Joepie, weer een nieuw weekend

We maken ons weer klaar voor een nieuw weekend. Ik ben benieuwd wie er allemaal zal komen, ik ben er klaar voor. Ik wil graag enkele van onze prachtige koi in de schijnwerpers zetten.

Ten eerste hebben we nog een aantal Kohaku's beschikbaar uit de opgroei, ideaal voor de koi-liefhebber met een kleinere beurs. Laat me jullie voorstellen aan Kohaku 2311004, geprijsd op €1950. Ik daag jullie uit om een bod uit te brengen op deze schitterende koi. Wie niet waagt niet wint, en ik kan je verzkeren dat het een kanjer van een kohaku is.

Daarnaast presenteren we een indrukwekkende Sanke van Momotaro, die inmiddels 74 cm meet. Het unieke euroteken op deze koi is niet gesneden, maar ontstaan door zonnebrand. Destijds hebben we de loszittende huid zorgvuldig verwijderd en de koi uitstekend verzorgd, wat heeft geleid tot dit bijzondere patroon.

Deze Sanke heeft een uitstekende huidkwaliteit, met dik beni en sumi. Geef deze koi nog een paar jaar, en het sumi zal prachtig opkomen, waardoor de Sanke werkelijk zal stralen. Bekijk het filmpje van Sanke 2310001 – deze koi is scherp geprijsd, en met een goed bod kunnen we wellicht tot een mooie deal komen.

Dan hebben we de Tancho Goshiki. Hoewel ze door een misverstand in de verkeerde klasse is ingedeeld tijdens de HKS, blijft ze in mijn ogen een prachtige koi. Ze meet nu 47 cm, wat zeer respectabel is voor deze variëteit. Stel je eens voor hoe ze eruit zal zien wanneer haar kleuren zich verder ontwikkelen, met die mooie ronde stip – dan is deze koi echt compleet. Tancho Goshiki 2406011 is beschikbaar voor een aantrekkelijke prijs, en zeg nu zelf.....is het geen droom van een koi ?

Tot slot hebben we een Momotaro Kohaku KO-V23-11134, aangekocht tijdens de veiling in november 2023. Hoewel het patroon misschien niet perfect is, is dit voor mij geen reden om deze koi links te laten liggen. De bouw en huidkwaliteit zijn uitstekend, precies zoals ik het graag zie.

Beeld je eens in hoe deze Kohaku eruit zal zien als ze de magische grens van 80 cm nadert – dan zal het patroon zeker vergeven worden. Bekijk het filmpje goed en wie weet, misschien springt de vonk over. Deze koi is dit weekend beschikbaar voor €2250.

Ik hoop dat jullie nieuwsgierig zijn geworden en dat ik jullie dit weekend mag verwelkomen. Zaterdag had ik aangegeven dat we tot 14.30 uur open zouden zijn, maar omdat mijn afspraak later op de avond is, blijven we tot 16.00 uur open.

Fijn weekend allemaal!

 

12
8
15
9
6
10
6
17

Meer afbeeldingen

Joepie, weer een nieuw weekend: afbeelding 1
Joepie, weer een nieuw weekend: afbeelding 2
Joepie, weer een nieuw weekend: afbeelding 3

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml