Hulp uit onverxwachte hoek

Hulp uit onverxwachte hoek

Gisterenavond kreeg ik een bericht aan van Jack. Jack is een dankbare klant van ik schat toch het begin van de Interkoi carriëre, en is voor zover ik weet altijd trouw gebleven, waarvoor respect.

Hij moet trouwens ook een hele afstand overbruggen om naar Arendonk te komen, maar dat is hem nooit teveel geweest. Gisteren kreeg ik volgend schrijven: 

"Hoi Luc , filmpje van de vijver als je om een nieuwsitem verlegen zit. Alle Koi zijn te zien , lekker in de klei en algen. Gevoerd word er via een Koicafe en enkele minuten later via een retour direct onder water de vijver in. Zo komen ze allemaal goed aanbod. Werkt erg goed , filmpje vertelt alles. Groeten Jack !"

Ik ben op dit moment blij met alle steun, want het is moeilijker om een nieuwsitem te schrijven momenteel. Er is ten eerste niet veel nieuws, en mijn eigen bestand is serieus gekrompen. Komt daar nog bij dat mijn opvolger van een welverdiende vakantie aan het genieten is.

Dat maakt het allemaal niet makkelijker, tenzij je natuurlijk geen interesse meer hebt dat ik een nieuwsitem neerpen. Voor zover ik kan beoordelen is de honger naar informatie nog altijd aanwezig als ik de statistieken bekijk.

In ieder geval ben ik blij met het filmjpe van Jack over zijn vijver (5,30 min) en zijn bestand, dat volgens mij voor 95% via Interkoi Arendonk werd aangekocht. Vroeger stuurde hij me altijd updates, en dat is natuurlijk nog altijd interessanter.

Ik herken de koi op deze niet allemaal, maar ik zie in ieder geval wel de showa die op de foto getoond wordt ook  nog rondzwemt in de vijver. Ik herinner me deze showa nog wel, ben niet zeker, maar ik dacht een showa van Momotaro met code 2010016.

Ik ben in ieder geval altijd blij met iedere update die ik mag ontvangen. Ik doe mijn werk nog altijd met volle overtuiging en hoop dat ik dat nog lang kan volhouden. Dus mensen stuur je info maar door...ik zal het altijd zo mooi mogelijk verwerken.

 

6
9
17
9
4
4
6
4

Laat Een Reactie Achter

1 reactie

Eric

Dat zijn wel beren Jack prachtig zeg dank je voor het mooie filmpje .


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml