GRATIS: 27 x spirulina

GRATIS: 27 x spirulina

Ik heb nog een grote voorraad spirulina op voorraad. Onnodig te vertellen wat spirulina is veronderstel ik, Dat heb ik reeds meermaals uitgelegd. Zelf gebruiken wij het 1x per week. 1 Gram per kuub en op het moment dat we spirulina gebruiken, geven we de koi die dag geen eten.

Wil je meer informatie over spirulina, dan kan je het beste dit nieuwsverslag nog eens lezen. Wat heb ik gisteren gedaan. Ik heb de spirulina verpakt in doosjes waarin 500-600 gram spirulina zit. Ik heb 27 doosjes zo verpakt en die wil ik aan iedere bezoeker die op bezoek komt en dit graag heeft gratis weggeven.

Ik stuur het niet op, het moet persoonlijk afgehaald worden. Uiteraard is dit zolang de voorraad strekt en wie eerst komt voorrang heeft. Indien je niet tijdig kan komen wil ik wel een doosje apart zetten met je naam zodat je het één van de volgende weken kan komen ophalen.

Ondertussen ben ik aan een grote opruiming begonnen en spullen die ik na dit jaar niet meer nodig heb kunnen voor een faire prijs aangekocht worden. Dat gaat van overblijvende dompel UV lampen tot polyesterplaten, verwarmingssystemen, luchtschotels, schaduwdoeken in verschillende maten, waterdichte sokken, enz..... Hier een kort filmpje met een klein overzicht.

In de toekomst zullen er nog meer prularia beschikbaar komen. Bouw je een nieuwe vijver of ben je aan een vervanging toe, kom dan even uitzoeken of je iets kan gebruiken, er zit nog redelijk materiaal tussen dat je misschien kan gebruiken. Ik vind het zonde om dit weg te smijten.

Ik vraag niet het uiterste, maar het geld dat ik via deze prularia kan ontvangen gebruik ik om de vijvers verder af te breken. Ik heb er een paar foto's bijgedaan van datgene wat ik allemaal nog kan aanbieden.

 

11
3
6
11
8
10
10
9

Meer afbeeldingen

GRATIS: 27 x spirulina: afbeelding 1
GRATIS: 27 x spirulina: afbeelding 2
GRATIS: 27 x spirulina: afbeelding 3
GRATIS: 27 x spirulina: afbeelding 4
GRATIS: 27 x spirulina: afbeelding 5

Laat Een Reactie Achter

1 reactie

Johan

Heb nieuw gezelschap en geen radio meer nodig met die vrolijke fluiters.

Zit nog veel mooi spul tussen


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml