Genieten, maar vooral nagenieten

Genieten, maar vooral nagenieten

 

Dit weekend was het weer zover: de koi-show in Oldenzaal, een evenement waar ik altijd met veel plezier naartoe ga. De sfeer en gezelligheid zijn er bijzonder goed, en het is altijd leuk om de mensen hier te zien.

De dag begon vroeg; de wekker ging om 6.00 uur. Mijn vrijdag start altijd met een uurtje sporten, en na deze routine was het tijd voor de koi. Dit jaar was het behoorlijk hectisch, en eerlijk gezegd was ik slecht voorbereid. Gelukkig had ik na zo'n 2,5 uur alles klaar, mede dankzij de hulp van mijn oudste dochter.

Met alle spullen ingeladen, konden we onze reis naar Veenendaal voortzetten. Hier maakten we een tussenstop om de koi van Ramon in te laden. Jullie vragen je misschien af waarom? Wel, we zijn een groep die al jaren samen naar shows gaat en elkaar helpt. Dankzij onze goed geoliede machine lag na twintig minuten ook Ramons koi in het transportvat.

Na een kopje koffie vertrokken we en kwamen rond 14.15 uur aan in Oldenzaal. Rob was al gearriveerd en had zijn koi al in het vat zitten, dus hij kon ons mooi even helpen. We staan altijd klaar voor elkaar. Eerst plaatsten we mijn eigen koi in de vaten, daarna die van Ramon. Ondertussen was ook Floor van Dommelen gearriveerd, met wie we al jaren samen ten strijde trekken op de shows. Het is altijd een genot; we helpen elkaar en hebben een leuk weekend.

Nadat alles was gebenched, liepen we nog snel een rondje om te zien wat er allemaal tentoongesteld was. Er waren weer prachtige koi te bewonderen, en het is mooi om te zien dat er veel koi van Interkoi meedoen. We zullen zien wat het weekend brengt, maar één ding is zeker: de gezelligheid is al een winst op zich.

De meeste prijzen zijn inmiddels bekend. Het was een enorm succes. Door mijn drukke bezigheden had ik niet de kans om een woordje te zeggen, maar Bompa heeft het meeste al medegedeeld. Vooral de drie kanjers van kohaku van Rob, die de drie grootste prijzen hebben behaald, zijn een enorme opsteker.

Eigenlijk hoef ik er niets meer aan toe te voegen. Ik heb nog een paar filmpjes gemaakt die ik graag met jullie wil delen. Beter laat dan nooit, zou ik zeggen. Aan allen die deze prachtige show hebben mogelijk gemaakt, een welverdiende proficiat en een dikke pluim voor alle medewerkers van de show. Ik geniet er nog steeds van.
 
 Bij deze een overzicht van de koi die deelgenomen hadden.
 
 Een machtige showa van Odakan.

 

10
4
7
5
10
6
5
5

Meer afbeeldingen

Genieten, maar vooral nagenieten: afbeelding 1
Genieten, maar vooral nagenieten: afbeelding 2
Genieten, maar vooral nagenieten: afbeelding 3
Genieten, maar vooral nagenieten: afbeelding 4
Genieten, maar vooral nagenieten: afbeelding 5
Genieten, maar vooral nagenieten: afbeelding 6
Genieten, maar vooral nagenieten: afbeelding 7
Genieten, maar vooral nagenieten: afbeelding 8
Genieten, maar vooral nagenieten: afbeelding 9
Genieten, maar vooral nagenieten: afbeelding 10
Genieten, maar vooral nagenieten: afbeelding 11

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml