Een potentiële showkandidaat

Een potentiële showkandidaat

Deze Showa van Momotaro is inmiddels 59 maanden oud en komt uit de prestigieuze Mako-lijn. Ik kocht deze koi als tosai op de veiling in november 2019, vlak voor de coronapandemie. Dit was ook de reis waarop ik Luc voor het eerst ontmoette. Ik herinner me nog goed hoe ik mijn eerste lessen in veilen kreeg.

Mijn concurrent kwam uit China, en we zaten tegen een cruciaal bod. Luc adviseerde me om goed op te letten en voldoende te bieden om Azukari erbij te krijgen. Met zijn advies in gedachten, bood ik door en kwam als winnaar uit de bus. Ik was euforisch, maar besefte al snel hoeveel ik had betaald. De Showa ging de veiling in als 2310005 en was ongesext, wat het nog spannender maakte. Ze was 24 cm bij aankoop.

Een jaar later kreeg ik bericht dat de Showa een vrouwtje bleek te zijn en inmiddels 49 cm groot was, een nissai. Ik was niet helemaal tevreden met de lengte, maar in het nissai jaar deed ze het goed. Eind 2021 was ze gegroeid naar 60 cm, wat haar tot sansai maakte. Hoewel dit niet helemaal naar verwachting was, had ze een mooie ontwikkeling doorgemaakt.

Helaas maakte ik in 2022 geen filmpje, maar ze groeide toch weer 6 cm. In oktober 2023 bereikte ze een lengte van 72 cm (filmpje naar gosai). Inmiddels zijn we halverwege 2024 en heb ik haar opnieuw gebowld. Ze straalt met een prachtige huid. Hoewel haar bouw iets voller had mogen zijn, compenseert haar huid daar ruimschoots voor. Met een kleine cosmetische ingreep zou ze zomaar in aanmerking kunnen komen voor deelname aan Appeltern. Op dit moment zit ze tegen de 75 cm aan, wat een respectabele lengte is.

Als je ooit hebt overwogen om deel te nemen aan een show, is dit je kans. Ik nodig je van harte uit om langs te komen en deze prachtige koi met eigen ogen te bewonderen. Je zult versteld staan. Contacteer me bij interesse ik zal je een gouden deal voorstellen.

Ik (interkoi Arendonk) heb de showa meermaals gezien en blijf deze bewonderen. het probleem van deze showa is dat je ze live moet zien, dan oogt ze stukken beter dan op de foto, Om de één of andere reden is een spectaculaire foto moeilijk te maken, maar als je ze ziet zwemmen zegt dit voldoende.
  

9
9
22
17
8
10
8
8

Laat Een Reactie Achter

2 reacties

Eric

Pracht showa 

interkoi

maar toch weer 4 bozemannetjes...


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml