Een goede zaak voor Interkoi Arendonk

Een goede zaak voor Interkoi Arendonk

Toch werden er 7 koi verkocht tijdens de veiling die gisterenavond afliep. Ik mag dus tevreden zijn, ondanks het feit dat er niet zoveel werd opgeboden. De meeste verkopen beperkten zich tot één enkel bod. 

Spijtig natuurlijk, want ik hoop altijd dat er wat tegenwerk is in de biedingen zodat de prijzen iets hoger uitkomen, maar het is wat het is. Op dit moment is het eigenlijk nog verlies lijden. Alle koi zijn in principe meer waard dan de prijs waarvoor ze verkocht werden.

Maar laat ons niet zeuren en hopen dat ik nog alle koi aan de man kan brengen tijdens de laatste maanden zodat ik de binnenvijvers zou kunnen afbreken. 

Wat ik wel betreurenswaardig vind is dat er slechts 1 van de hoogwaardige koi die Interkoi Germany heeft aangeboden is verkocht. Ik begrijp uiteraard dat het natuurlijk een hoger prijssegment is, maar deze koi gingen een jaar of 2-3 geleden als warme broodjes naar de koiliefhebbers en dat voor de normale prijzen die vele malen hoger liggen.

Toch wil ik de koi nog een kans geven om een eigenaar te vinden. Ik zal ze in de loop van de dag nog eens tot eind deze week in the picture zetten, zodat twijfelaars misschien nog de kans krijgen om deze toppers aan te kopen.

Hun verblijfplaats is tijdelijk beperkt, zoals je kan zien op dit filmpje. Ze hebben een vijver nodig waar ze wat meer vrijheid hebben om te zwemmen. Je kan het aanbod van de koi nogmaals bekijken als ik ze onder de knop neiwuste koi aanwinsten heb geplaatst.

Ze  kunnen zaterdag ten laatste nog meegebracht worden naar Arendonk, dus blijf attent want het is een unieke kans om één van deze koi aan te kopen. 

Ondertussen is de veiling voor volgende week een feit. Dit is een veiling in samenwerking van Interkoi Arendonk met Interkoi Ameide. Je kan al een kijkje nemen in het aanbod die eindigt op donderdagavond 18.00 uur. 

 

7
3
10
11
7
8
9
6

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml