Een geslaagde open dag

Een geslaagde open dag

Wat hebben we genoten de dag was geweldig. Diverse koi zijn in de bowl gegaan en onze Huub heeft ons goed verwent.De weergoden waren redelijk gezind en ik heb weer diverse nieuwe mensen mogen ontvangen. aankomd weekend zijn we voorlopig voor de laatste keer open. Onze reizen naar japan komen stilletjes aan steeds dichterbij.

We hebben de afgelopen week hard gewerkt om voor jullie een leuke open dag te organiseren, dit is goed gelukt.de gezelligheid staat altijd voorop en we hebben ons ding kunnen doen. Al met al was het zaterdag avond weer laat voordat we alles weer hadden opgeruimd. Huub had weer erg goed zijn best gedaan en zijn naam als grilmaster deed eren aan. De zalm verwerkt in een poke bowl was heerlijk.

De dames hebben iedereen weer voorzien van een drankje. De hulptroepen hebben me goed ondersteunt met het scheppen van de koi het ging allemaal erg soepeltjes.  Het was een mooie dag en de weergoden waren ook nog best aardig gezind.

Ik zal er nog een keer over uitwijden de filosofie zoals die nu is va uit Interkoi Ameide zullen we het voordeel wat we kunnen bewerkt stellen met u delen. oe fijn is het al u uw koi kan kopen en in het echt nog eens te wonderen dit is toch het fijnste om te doen.

Vandaag hoorden we vaak dezelfde vraag: "Hoe kan het dat jullie koi zo voordelig zijn?" Het antwoord is eigenlijk heel eenvoudig: ik deel mijn voordeel met jullie. Dit is altijd mijn filosofie geweest, en dat zal zo blijven. Als hobbyist vond ik het belangrijk om de lasten en de lusten samen te delen, en that's it.

Meerdere keren kreeg ik de vraag: "Hoe kan het dat deze koi zo betaalbaar zijn, terwijl de kwaliteit elders veel hoger geprijsd is?" Het antwoord is eenvoudig: wij rekenen slechts een klein percentage over de koi, en daarmee is de kous af.

 De dag begon gematigd en in de middag liep het lekker vol. We hebben diverse koi in de bowl gehad en zo zijn er diverse koi vertrokken ze naar hun nieuwe eigenaar. De dag was bijzonder gezellig en we hebben genoten. Iedereen gesproken waar ik waarde aan hecht. Ook weer nieuwe gezichten gezien wat altijd weer leuk is.

De verloting hebben we ook verricht onder alle aanwezige ik heb dit samen met mijn oudste dochter gedaan. We hadden een mooi scala aan prijzen en uit eindelijk is iedereen met een prijsje naar huis gegaan ik denk dat iedereen te vrede was.

We hebben weer veel mooie woorden ontvangen over de koi die er zwommen, wat altijd leuk is om te horen. Eerlijk gezegd had ik verwacht dat we iets meer tosai van de hand zouden doen, dit is niet het geval. Aankomend weekend zijn we nog geopend en kunnen jullie voor het laatst profiteren van een aanbieding echter zullen jullie de moeite moeten nemen om langs te komen en wie weet ga je met een mooie koi naar huis.

Ik toon hier een aantal filmpje van koi en zo kunnen jullie mee genieten.

Kijk eens in deze bowl naar de goshiki tancho een bijzonder exemplaar van bijzondere kwaliteit heeft 10 cm groei gepakt vanaf eind april.de andere twee koi in de bowl zijn ook zeker niet van de poes zoals jullie weten gebruiken wij eigenlijk de woorden very high quality niet maar ik ga dat nu toch echt doen want het is zo. De prijzen van deze koi blijven tot aan mijn tweede reis naar Japan en dan zullen ze aangepast worden en kan jullie verklappen dat is niet naar beneden.

Nog een bowltje met kohaku van matsue deze hebben we al veel voorbij laten komen. Als laaste een bowltje met 2 bekko's en een maruten showa dit is toch ook een heerlijke bowl met koi. Dit weekend hebben jullie nog de kans om een voordeeltje te kunnen scoren het weekend erop zal ik vertrekken naar Japan en dan zullen we beperkt open zijn. Indien u in het weekend lastig zit kunt u ook een afspraak maken om langs te komen.

 Aankomend weekend zijn de openingstijden zaterdag  van 11.00-15.00 uur en zondag van 10.00-12.00 uur.

 

6
5
14
8
10
4
7
4

Meer afbeeldingen

Een geslaagde open dag: afbeelding 1
Een geslaagde open dag: afbeelding 2
Een geslaagde open dag: afbeelding 3
Een geslaagde open dag: afbeelding 4
Een geslaagde open dag: afbeelding 5
Een geslaagde open dag: afbeelding 6
Een geslaagde open dag: afbeelding 7
Een geslaagde open dag: afbeelding 8
Een geslaagde open dag: afbeelding 9
Een geslaagde open dag: afbeelding 10
Een geslaagde open dag: afbeelding 11
Een geslaagde open dag: afbeelding 12
Een geslaagde open dag: afbeelding 13

Laat Een Reactie Achter

5 reacties

Ronald

Mooie goedverzorgde dag, Leuk zoveel mooie kwaliteit vissen te zien. Komen zeker vaker langs, Ronald, Rogier en Niels


Huub

Wat een superdag en erg leuke mensen!!
André en familie wat een prachtig bedrijf en de gastvrijheid was weer geweldig.
De goshiki wat een plaatje het is dat ik nog een andere hobby heb waar ik centen voor wil gebruiken anders had ik de tancho meegenomen naar het hoge noorden.
André bedankt voor de leuke opdracht.

Huub&Reinata


Manu

Had gedacht dat er toch wat meer mensen van de opendag zouden gereageerd hebben , valt een beetje tegen . André alvast bedankt voor het mooie verslag .

Eric

Dat vind in het algemeen hier ook , er word bijna elke dag een geweldig nieuwsitem neer gezet door de mannen van interkoi als je dan ziet wat de reacties zijn vind ik dat treurig !! Zeker dat boze mannetje . Er mag best een beetje meer waardering zijn voor de interkoi mannen .


Sven

Was zeker een geslaagde dag te noemen ! Mooie prijzen verloot…iedereen bedankt die aan de organisatie heeft meegeholpen en uiteraard, zeker jezelf André voor dit initiatief !


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml