De vijver van Michel

De vijver van Michel

De selectie van Dainichi Showa’s: Welke Showa zou jouw keuze zijn? Het selecteren van een prachtige Showa van Dainichi is altijd een bijzonder moment. Elke Showa heeft zijn eigen unieke kenmerken, van het intense zwart (sumi) tot de prachtige rode (hi) en witte (shiroji) contrasten. Maar welke zou jij kiezen? 

Neem de tijd om te kijken naar het patroon, de bouw en de potentie voor toekomstige ontwikkeling. Ben jij op zoek naar een Showa met een indrukwekkend sumi-patroon, of ga je voor de perfecte balans tussen hi en shiroji? We zijn benieuwd naar jouw keuze!

Drie showa van Dainichi in de bowl!

Welke Showa zou jij kiezen? Bekijk de foto's en stem mee!

  • Showa nummer 1: Kies YES als deze jouw favoriet is.
  • Showa nummer 2: Vink NO aan als deze niet jouw voorkeur heeft.
  • Showa nummer 3: Gebruik de boze emoticon als deze je minst favoriete Showa is.

    We zijn benieuwd naar jullie keuzes!

Al jaren heb ik geen hobbyisten aan mij weten te binden die wonen in Spijkenisse. Het afgelopen jaar zijn er eindelijk enkele koi hobbyisten uit Spijkenisse die mij gevonden hebben en dan is het ook makkelijk om de koi even te gaan bezorgen.

Michel heeft recent zijn vijver laten bouwen door Elroy Meekel en het is erg mooi geworden. De filterlijn is volledig opgebouwd uit Oase onderdelen en bestaat uit een trommelfilter, bewegend bed en nog enkele kamers met in de laatste kamer twee Oase pompen die de flow verzorgen. 

De koi vijver heeft 30 kuub water en twee hele grote ramen zodat vanaf het terras als vanuit de woning de koi bewonderd kunnen worden. De vijver is mooi afgewerkt met steenstrips. De Showa van Dainichi is 40 cm en net Tosai af. Mooi sumi en menware is al aan het opkomen.

Showa SH-V24-011694 is nog beschikbaar en is 43 cm. Afkomstig van de Offspring Super Monster en vind ik persoonlijk ook een plaatje  en zou wel eens female kunnen zijn. Michel bedankt voor de ontvangst en geniet van de nieuwe Showa en de vijver, het zag er allemaal goed verzorgd uit en ik kom zeker nog eens kijken.

Michel ververst automatisch na elke spoelbeurt. Hij heeft twee UV lampen van 55 Watt. Helaas gaf mijn UV Lamp afgelopen week een flinke kortsluiting zo erg dat mijn groep eruit klapte en alles stil kwam te liggen, na onderzoek bleek het de UV Lamp van air aqua te zijn waar de bekabeling bloot is komen te liggen. Dit schijnt een bepaalde periode van levering een bekend euvel te zijn dus check dit even als er een UV Lamp van air aqua aanwezig is.

Want niks zo vervelend als dit tijdens een weekendje weg of vakantie gebeurt, zeker met de huidige temperatuur. Ik heb een foto toegevoegd en deze UV lamp teruggestuurd naar Air Aqua.

Ook is er nieuws van Interkoi Arendonk. Dit kan je hier verder lezen.

Vind je het fijn om meerdere nieuwsitems te lezen? Motiveer dan onze collega's om extra nieuwsitems te schrijven zodat ik deze kan  posten. Laat dit weten door op het emoji hartje te drukken, het duurt maar een fractie van een seconde en motiveert enorm. Hoe meer hartjes, hoe meer vreugde.

 

9
8
10
12
8
7
6
7

Meer afbeeldingen

De vijver van Michel: afbeelding 1
De vijver van Michel: afbeelding 2
De vijver van Michel: afbeelding 3
De vijver van Michel: afbeelding 4
De vijver van Michel: afbeelding 5

Laat Een Reactie Achter

5 reacties

Interkoinederland

Bedankt voor de stemmen.

Nummer 1 komt er als grote winnaar uit de beide andere zijn terecht gelijk geëindigd.
Leuk om de meningen te krijgen en super fijn de reacties.


Peter VDB

Mijn favoriete keuze is showa nummer 3


Interkoinederland

In dit geval is het bozemanneke een stem tegen de derde showa drie als minst favoriete “zie tekst”
Showa nummer 3: Gebruik de boze emoticon als deze je minst favoriete Showa is.


interkoi

Ik heb graag een hartje gegeven Johan. Alle agenten zouden de moeite moeten nemen om de kijkers te informeren. Het bozemanneke heeft totaal geen belang. Het is vermoedelijk een gefrustreerde lezer die wel iedere dag kennis neemt van het nieuwsitem hahahaha. Dank je voor het lezen, en het zou fijn zijn om je te leren kennen. 


interkoi

Ik heb altijd een zwak voor opvallende, soms wat controversiële patronen. Nummer 1 trekt me wel aan; het heeft alle kenmerken van een echte Dainichi, met een helder shiroji. Mijn keuze valt dus op nummer 1


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml