De 3 aangekochte koi van Stefan

De 3 aangekochte koi van Stefan

Het is altijd fijn om te horen dat klanten tevreden zijn. Stefan was nog geen klant van mij en zal dat helaas ook nooit worden, want zoals jullie weten stop ik met de verkoop van koi. Toch blijf ik op de achtergrond verbonden aan Interkoi Ameide, dus zo snel zijn jullie nog niet van mij af!

Stefan mag natuurlijk altijd contact opnemen met Interkoi Ameide. Het is voor onze Belgische klanten niet zo ver, en het loont zeker de moeite om bij André de traditie van Interkoi verder te bewonderen. Het aanbod sluit nog steeds aan bij de doelen die ik voor ogen had met Interkoi, en dat waardeer ik enorm. Bovendien is de kwaliteit en de infrastructuur van Interkoi Ameide minstens even goed als die in Arendonk, misschien zelfs beter.

Het doet me ook plezier om nog steeds nieuws te ontvangen van mensen die ooit koi bij mij hebben gekocht. Stefan stuurde me een hartverwarmende mail, en zulke berichten maken mijn dag. Dit is zijn mail:


******************************************************

Beste Luc,

Met enige verbazing heb ik gezien dat er op de veiling geen bod is gekomen op de golden corn. (mocht ik geen gekocht hebben zou ik zeker geboden hebben). (In de toekomst zal ik zeker nog ééntje kopen met rood kanoke, mocht je zo’n tosai tegen komen mag je het altijd laten weten)

Onder deze mail enkele foto’s van 2 weken gelden. (Misschien kunnen deze helpen bij de verkoop) Je kan zien dat de ontwikkeling in een volgende fase is gegaan. Onderliggend begint het grijs van asagi op te komen. Momenteel is dit zels al een beetje meer door gekomen. (Ik zal over enkele weken nog een foto maken)

Dit doet toch vermoeden dat dit een prachtige koi zal worden. Verder kan ik meegeven dat de 3 koi blaken van gezondheid, de golden corn komt ook al uit de hand eten.

Stefan.

******************************************************

De koi die Stefan aankocht zet ik hieronder nog even in het rijtje. En geloof me, er zitten zeker nog een groot aantal vergelijkbare goede koi in Arendonk. Nog een kleine 60 als ik me niet vergis. Het voordeel nu is dat deze koi eigenlijk niet meer gestoord worden omdat er weinig geschept of gebowld wordt. Een rust die zeker zijn voordelen biedt.

Showa van Sakai FF 2301053
Golden Corn van Taniguchi 2307005
Sanke van Taniguchi SA-NA22-0945

Vroeger ontving ik vaker dit soort mails, het is echt een genoegen om dit soort berichten te ontvangen. Dus, lieve mensen, blijf de koihobby levendig houden! Stuur me gerust updates, met mooie foto’s en filmpjes erbij. Ik zal er altijd iets moois van proberen te maken. 

 

5
3
17
3
4
4
4
5

Meer afbeeldingen

De 3 aangekochte koi van Stefan: afbeelding 1
De 3 aangekochte koi van Stefan: afbeelding 2

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml