Dankbare zaterdag

Dankbare zaterdag

Ondanks het slechte weer hebben we een prachtige dag gehad. Vandaag stond in het teken van de laatste mogelijkheid om te profiteren van de geweldige actie. Daarnaast hebben we alle vijvers nagelopen in voorbereiding op mijn vakantie. Voerautomaten werden gecontroleerd, en dit hadden we afgerond voordat we open gingen.

Het was een vroege dag, en tussen de buien door hebben we weer veel werk verzet. Diverse koi vonden vandaag een nieuwe eigenaar en profiteerden van de mooie korting. We hadden een prachtige bowl tentoongesteld.

Eerlijk gezegd vind ik het bijzonder dat er niet meer interesse was voor de ginrin die we hebben. Toch zijn er vandaag enkele koi naar een nieuwe eigenaar gegaan, en ik ben ervan overtuigd dat dit prachtige koi zijn waar de nieuwe eigenaren veel plezier aan zullen beleven.

Zo is er een mooie tweestapper verkocht die een veelbelovende toekomst tegemoet gaat. Ook een spannende ginrin sanke waar het sumi zich begint te vertonen, heeft een nieuwe eigenaar gevonden. Hopelijk zien we deze ginrin in de toekomst nog eens terug.

Verder is er ook een kohaku van Matsue 2404011 verkocht. Deze kohaku hebben we ook in de bowl gehad voor John, maar hij wilde nog even nadenken omdat er zoveel moois in de bowl zat en hij geen keuze kon maken 2404017. We wachten geduldig af en horen wel wat het gaat worden.

Dit was het moment om nog eens een aantal koi afzonderlijk te bowlen. Ik heb een van mijn favorieten van Matsue in de bowl gezet. Een huidkwaliteit waar ik erg gelukkig van word, met een mooie bouw en een prachtig odome aan de achterkant.

Dit zijn de koi die het hart van elke liefhebber sneller laten kloppen. Deze ginrin sanke wil ik jullie ook graag laten zien. Zeer mooi ginrin op deze koi; ik zou zeggen, bekijk de film en de foto's om te zien hoe mooi ginrin kan zijn.

Ik kreeg weer te horen dat de koi in de bowl veel beter tot hun recht komen dan op de site, en dit beschouw ik als een compliment. Al met al was het een mooie dag en hebben drie koi een nieuwe eigenaar gevonden. Nu gaan we genieten van de zaterdagavond, en in de loop van de week zal ik nog eens een aantal koi de revue laten passeren.

Interkoi Arendonk.
In Arendonk was er helaas niet veel te beleven. NIet abnormaal natuurlijk met de vakantie die volop bezig is. Om de 10 koi in het vat te plaatsen heb ik de hulp ingeroepen van Sven, die zelf de koi mocht uitkiezen. Ik ben volop bezig om de laatste koi proberen te verkopen, maar dat blijkt niet zo evident. Ik zal mijn creativiteit nog eens moeten aanspreken.

Wie was er op de foto te bewonderen?
Uiteraard ben ik nog de foto verschuldigt van de foto van gisteren met de vraag over welke personen zich onder de afbeelding van Pineapple Queen bevonden. Johan en Ben. Dit is de originele foto. Helaas dus geen winnaar.
foto ben en johan

8
8
14
6
9
8
8
8

Meer afbeeldingen

Dankbare zaterdag: afbeelding 1
Dankbare zaterdag: afbeelding 2
Dankbare zaterdag: afbeelding 3
Dankbare zaterdag: afbeelding 4
Dankbare zaterdag: afbeelding 5
Dankbare zaterdag: afbeelding 6
Dankbare zaterdag: afbeelding 7

Laat Een Reactie Achter

2 reacties

Johan van Rijswijk

Foto: komen er weer mooie herinnering boven aan de mooie gesprekken met mijn vriend Ben de vele ervaringen die we opdeden en super gezellige avonden met Luc, Ben en Tjaard en uiteraard ondergetekende in de avonden.

Foto is bij de rivier tegenover mijn favoriete kweker Momotaro


interkoi

Ik zou niet twijfelen: 2404017 is zeker mijn favoriet.


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml