De perfectionist in opverkappingen

De perfectionist in opverkappingen

Een gouden hulp, staat altijd klaar om te helpen, heeft zich gespecialiseerd in overkappingen bouwen voor onze klanten, zijn naam kennen jullie ondertussen allemaal....Johnny.

Niets is hem te veel, je kan altijd op hem rekenen, hij staat altijd voor je klaar, het zijn de mensen die dikwijls op de achtergrond blijven maar oh zo belangrijk zijn. Het is ondertussen tijd natuurlijk voor de overkappingen. Het is nu éénmaal de tijd van het jaar dat iedereen zich zorgen begint te maken over de komende periode.

Al is een overkapping geen wondermiddel, maar het bewijst in ieder geval zijn nut. Het belangrijkste voor mij was de rust die de koi ondergaan onder de kap als het wat kouder wordt. De temperatuur wordt ook min of meer onder controle gehouden, zeg maar gestabiliseerd en met een minimum verlies aan warmte op korte tijd, maar het is vooral de rust waar de koi van genieten.

Voeg daarbij nog de warmte wisselaars van W"eau die André aanbied, dan zitj e natuurlijk op rozen. De temperatuur moet in de winter geen 22° of meer zijn, helemaal niet. Gewoonlijk hield ik de buitentemperatuur aan op 12°, en dat is perfect aan te raden. Helaas heb ik geen overkappingen meer, maar heb er altijd dankbaar gebruik van gemaakt.

Alle overkappingen zijn verkocht, en buiten eentje zijn ze allemaal gemonteerd momenteel. Bij deze een paar foto's van de overkappingen die door Johnny bij mijn klanten werden geplaatst. Eentje daarvan, de grote is nieuw en kwam niet van mij, maar de 2 andere waten op mijn 2 kleinere vijvers gelegd. Ik hoop dat zowel Leo als Leon er veel plezier van mogen hebben.

Iedereen is ondertussen gefocused op de nieuwe koi die gaan binnenkomen misschien, maar heb je je al eens afgevraagd of het niet beter is om koi aan te kopen die zich al enkele maanden hebben aangepast aan onze wateren. Onze PH is veel hoger dan in Japan en zorgt dikwijls voor problemen. Ook de waterkwaliteit is niet te vergelijken.

Koi kopen is niet altijd even online een koi kopen, laten overbrengen en in je vijver zetten, er komt wel iets meer bij kijken. Als je niet de nodige know how hebt, dan kom je dikwijls bedrogen uit; Maar ja, wie ben ik. Als je verstandig bent schaf dan een paar koi aan van Interkoi Ameide, hij heeft een exclusief gamma aan hoogwaardige kwaliteit en dan nog een prijsgunstiger dan de koi die nog moeten komen. 

Ik druk er ook al jaren op dat het ook verstandiger is om nu je koi over te zetten dan in het voorjaar. De koi zijn goed doorvoed en zullen in alle gezondheid het overzetten ondergaan. In het voorjaar zijn de koi dikwijls nog onderhevig aan de winter opvang, dus eenvoudig gezegd, veel kwetsbaarder en minder bestand tegen het overzetten.  

Ik heb ook nog een aantal goede koi zitten, die zeker nog de moeite zijn om aan te kopen. Het zou geschikt zijn om ze nu over te zetten. Ik heb er nog een paar korte filmpjes van gemaakt. Bekijkt ze en bij interesse in één van deze koi, contacteer me dan. Ik weet zeker dat we een goede overeenkomst kunnen maken.

Duo één, beide zijn 65 cm. 

Duo twee, 2 bijzonder leuke koi.

Duo drie, de kohaku is verkocht, de showa is van Isa.

 

7
5
14
8
7
5
9
6

Meer afbeeldingen

De perfectionist in opverkappingen: afbeelding 1
De perfectionist in opverkappingen: afbeelding 2
De perfectionist in opverkappingen: afbeelding 3
De perfectionist in opverkappingen: afbeelding 4
De perfectionist in opverkappingen: afbeelding 5
De perfectionist in opverkappingen: afbeelding 6
De perfectionist in opverkappingen: afbeelding 7
De perfectionist in opverkappingen: afbeelding 8
De perfectionist in opverkappingen: afbeelding 9
De perfectionist in opverkappingen: afbeelding 10
De perfectionist in opverkappingen: afbeelding 11
De perfectionist in opverkappingen: afbeelding 12
De perfectionist in opverkappingen: afbeelding 13

Laat Een Reactie Achter

3 reacties

Huub

Johnny is inderdaad een aardige vent 😄!
De muziek die je onder de filmpjes hoort zou ik mee oppassen voor dat je het weet worden ze er afgegooid door YouTube

Goed weekend!


Johnny

Hartelijk bedankt voor het nieuwsitem, hopelijk is iedereen tevreden. 


InterkoiNederland

Ook hier in spijkenisse bij Interkoi Nederland zijn nog aantal mooie kansen om een mooie koi uit te zoeken tegen een nette prijs.
Gaan nu elke dag koi weg benut je kans en kom live kijken.


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml