13 oktober komt dichterbij

13 oktober komt dichterbij

We gaan alweer naar Oktober toe waar het nieuwe seizoen zal starten. Wij willen graag bij de live veilingen aanwezig zijn om zo de koi goed te kunnen beoordelen. We laten jullie een resume aan koi zien wat er in het verleden is aangekocht. 

Om zo alvast in de stemming te komen. 28 september is de open dag waar we nog diverse koi van de afgelopen veilingen hebben zwemmen en deze zijn meer dan verdienstelijk.zodra de veiling koi online zijn zullen we het jullie mededelen.

13 oktober gaan we voor het eerst tijdens het najaar naar Japan. Deze reis staat in het teken van de veilingen en hopelijk kan ik een glimp opvangen van de azukari koi die we nog bij Momotaro hebben zwemmen. We hoeven niet te verwachten dat het mogelijk is om ze te bowlen want het groeiseizoen loopt tot eind oktober.

Wel zullen we persoonlijk aanwezig zijn op de veilingen van Momotaro en Sakai. Ik ben reuze benieuwd wat het ons zal brengen. Het blijven spannende momenten.

De eerste live veiling vorig jaar hadden we een 3-tal hoogwaardige koi aangekocht op de Momotaro veiling. Een 2-tal kohaku en een sanke was destijds de score. De sanke SA V23 10210 was vrij vlot verkocht  Hierbij nog een filmpje van aankoop. Hopelijk zullen we later van Theo  nog eens een update zien van deze sanke.

maruten kohaku van momotaro

Momotaro Koifarm

Een maruten kohaku met een bijzonder patroon een koi die toch niet zou misstaan in de vijver. Deze kohaku is ook aangekocht op de eerste veiling van afgelopen jaar en onlangs voorbijgekomen in een nieuwsitem. Voor mij is Momotaro een van de top 3 kwekers in Japan.

De prijs-kwaliteit verhouding is meer dan op orde, maar wat ik nog belangrijker vind het zelfbeeld van de kweker. Zo heeft Momotaro in het verleden toch wat issues gehad en is terug naar de basis gegaan minder geforceerd de koi op te laten groeien om het welzijn van de koi te verbeteren. Zo ook is Daisuke een schappelijke man om zaken mee te doen. Altijd beleefd en tijd voor een praatje waar dan ook. Hopelijk gaan we toch wat meer sanke en showa zien van hem dit seizoen. We hebben van Interkoi Ameide nog 11 koi in Azukari bij Momotaro.

Sakai Fish Farm:

Heeft weinig introductie nodig is de nummer 1 op dit moment in koiland. Sakai doet nagenoeg al zijn veilingen online en het is elke keer weer een strijd om wat te kunnen aankopen. Echter laat ik me niet in gaan met de gekte en hopelijk is er op de live veiling toch wat te scoren. Door het intensief opvolgen van de veilingen mag ik niet klagen en hebben we toch een en ander kunnen aankopen dit jaar.

We hebben dit jaar alle Azukari koi naar huis gehaald hier een aantal kohaku die nu in Ameide zwemmen.

Kohaku 2406009

Kohaku 2406002 

Kohaku 2406001

We zullen jullie op de hoogte houden als de koi online worden gezet, als er een interessante koi voorbij komt kunt u contact opnemen. De koi zullen met uiterste zorg bekeken worden en als ze niet voldoen aan onze aspecten zullen we niet over gaan tot biedingen.

9
6
14
6
9
6
6
5

Meer afbeeldingen

13 oktober komt dichterbij: afbeelding 1
13 oktober komt dichterbij: afbeelding 2
13 oktober komt dichterbij: afbeelding 3
13 oktober komt dichterbij: afbeelding 4
13 oktober komt dichterbij: afbeelding 5

Laat Een Reactie Achter

3 reacties

Eric

Zo is die droeftoeter weer actief .

interkoi

Ach ja  voor iedereen goeddoen is onmogelijk

Eric

@interkoi Ik zou niet weten wat je nog meer zou moeten doen , het zijn vandaag weer prachtige filmpjes en mooie foto,s . Misschien is hij vervelend jaloers .


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml