de aankomende reis naar Japan

De aankomende reis naar Japan

Het huidige seizoen loopt teneinde, we gaan bijna weer naar Japan om het nieuwe seizoen weer te starten. We hebben nog een aantal koi die we willen presenteren aan jullie. het zijn enkele koi van sakai fish farm, dit is zomaar een greep wat we van deze kweker hebben zitten. ik wil jullie ook nog attenderen op de opendag er zijn al diverse aanmeldingen en het beloofd een leuke dag te worden.

Onze eerste reis staat alweer gepland. Ik kijk er naar uit om weer het land van de reizende zon te bezoeken. Wat sta er deze reis op de planning niet zo heel veel maar het is de veiling van Momotaro en Sakai fish farm. Zelf heb ik de live veiling van Sakai nog niet meegemaakt. Online veiling is leuk maar in het echt zijn de koi toch beter te beoordelen vandaar mijn vroege reis naar Japan.

Sakai koi is nog wel aan te kopen, maar redelijke tot goede kwaliteit valt niet mee. Als we dan toch per se sakai koi willen dan moet de prijs-kwaliteitverhouding toch echt wel op orde zijn voor mijn standaard. Zoals jullie weten heb ik nog diverse koi van goede kwaliteit zwemmen.

Ik wil jullie een sanke tonen met nog enkele maandjes als tosai is ze toch al 50 cm. Ze is nog steeds beschikbaar voor de liefhebber.

De volgende die ik jullie wil tonen is een kohaku van sakai female en bijna yonsai. Ze is op dit moment een 75 cm de prijs sta op aanvraag, maar kan jullie vermelden dat deze kohaku voor 3750 euro in jouw vijver kan komen zwemmen.

opendeurdag28 september hebben we ook nog onze open dag staan. Op deze dag zullen er een aantal mooie acties zijn zoals je eigen korting dobbelen, dit kan op lopen tot 30%. Of hou je niet van een gokje heb je altijd de mogelijkheid om 15% korting te nemen.

Ik zal ook een verloting opzetten onder de aanwezigen. Dit zal rond een uur of 15.00 uur plaats vinden zodat de prijzen direct mee naar huis genomen kunnen worden. Daarnaast zullen er een aantal producten in de aanbieding zijn. We zullen er een gezellig dag van maken.

Jullie zijn uiteraard van harte welkom. De dag start om 10.00 uur en eindigt om 17.00 uur. Ik kijk er naar uit om de laatste dag open dag met jullie te beleven en laten we hopen op mooi weer en veel gezelligheid. Kleine nood voor degene die nog een koi bij mij heeft zitten deze dienen uiterlijk 28 september opgehaald te worden.

Om de catering voldoende informatie te geven zou het fijn zijn als je je aanwezigheid even doorgeeft, dan kunnen we alles op de gepaste manier in orde brengen. Stuur een mail naar ameide@nterkoi.eu

Openingstijden interkoi Ameide
Vrijdag:  15.00-21.00 uur
Zaterdag:  14.00-17.00 uur

Openingstijden interkoi Arendonk
Zaterdag: 1100-14.00 uur
Zondag: 10.00-12.00 uur

 

5
0
12
4
3
2
9
2

Meer afbeeldingen

de aankomende reis naar Japan : afbeelding 1
de aankomende reis naar Japan : afbeelding 2
de aankomende reis naar Japan : afbeelding 3
de aankomende reis naar Japan : afbeelding 4
de aankomende reis naar Japan : afbeelding 5
de aankomende reis naar Japan : afbeelding 6
de aankomende reis naar Japan : afbeelding 7

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml