Een vijver om trots op te zijn

Een vijver om trots op te zijn

Gisteren beleefden Pascal en Naomi een bijzonder dankbaar moment toen ze een absolute topklasse Sanke kwamen ophalen. Hun vreugde sprak boekdelen, en het was duidelijk dat deze indrukwekkende jumbo Koi hen veel geluk bracht. Soms zit geluk inderdaad in een klein hoekje.

Maar laat ik jullie eerst en vooral de Sanke laten zien waar ze nu de trotse eigenaren van zijn geworden. Is dit geen droom van een Koi? Of zie ik dat verkeerd? Deze majestueuze Sanke is maar liefst 74 cm, een yonsai, en afkomstig uit de gerenommeerde Ryu bloedlijn van Momotaro. Wat wil je nog meer? Zowel de imposante bouw, de schitterende huidkwaliteit, het uitgebalanceerde patroon, de intensiteit van het beni, als het opkomende sumi zijn een waar genot voor het oog. Er blijft werkelijk weinig aan de verbeelding over.

Het is dan ook geen verrassing dat Pascal en Naomi straalden van trots. Als extra kers op de taart mocht ik ook nog een video ontvangen van hun prachtige vijver, waarin deze Sanke nu als kroonjuweel rondzwemt.

En weet je wat het mooiste is? Alle Koi die je in hun vijver ziet zwemmen, zijn stuk voor stuk afkomstig van Interkoi Arendonk. Een lust voor het oog, al zeg ik het zelf. Ja, natuurlijk herken ik de meeste Koi nog. Het vervult me altijd met enorme trots en voldoening om zulke prachtige taferelen te bewonderen, en ja, ik mag zeggen dat ik trots ben op wat we hier hebben bereikt.

Het is algemeen bekend dat het soms een uitdaging kan zijn voor koppels om het eens te worden over de aankoop van een Koi. Smaken kunnen immers verschillen. In dit geval moet ik echter toegeven dat Naomi over een uitmuntende smaak beschikt. Helaas wist ze Pascal niet te overtuigen om een bepaalde aankoop door te zetten.

Waar heb ik het over? Over twee adembenemende ginrin Showa, eentje van Isa en de ander van Kibi, beiden een lust voor het  oog.  Deze Koi doen het overigens voortreffelijk, en ik moet zeggen dat ik steeds meer in de ban raak van ginrin Showa. Beide Showa zijn indrukwekkend, maar de Showa van Isa laat net wat meer speelsheid en levendigheid in de kleuren zien. Hij blinkt en schittert op een manier die werkelijk betoverend is.

Het zou natuurlijk een eer geweest zijn om deze ginrin Showa te verkopen, zodat deze sublieme vijver nóg mooier zou worden. Je ziet ook dat het sumi van deze showa, de vijver zou opwaarderen. Maar helaas kreeg ik de deal niet rond. Tja, je kunt niet altijd aan de winnende hand zijn.

Nu komt er een moment van afscheid, want Pascal en Naomi behoren tot de trouwe klanten die al sinds het begin van Interkoi met ons verbonden zijn. Het doet altijd wat met me om afscheid te moeten nemen, hoewel ze gelukkig weten dat ik nog lang niet van het toneel verdwenen ben. Toch bedankt voor de trouw aan Interkoi gedurende de jaren van dienst.

Tot slot wil ik iedereen nog even herinneren aan de lopende veiling. De prijzen liggen momenteel nog veel te laag. Het zou zonde zijn als deze Koi van uitzonderlijke kwaliteit voor een spotprijs zouden vertrekken. Dit motiveert me om te overwegen om in de toekomst geen veilingen meer te houden. We zullen wel zien hoe het loopt.

LOPENDE VEILING INTERKOI 

 

6
3
16
4
4
3
2
3

Laat Een Reactie Achter

3 reacties

interkoi

Hij slaapt nog

Eric

💤💤Hij zal het nodig hebben ha ha .


Eric

Prima keuze Pascal en Naomi .👍👌


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml