Mooie zonnige dag waar we lekker met de koi bezig zijn geweest

Mooie zonnige dag waar we lekker met de koi bezig zijn geweest

We proberen jullie te voorzien van koi. We hebben in dit verslag een 3-tal koi gebowld. Het zijn mooie koi met een goede toekomst hopelijk genieten jullie weer van dit verslag en kan ik jullie verwelkomen. Vergeet niet je in te schrijven voor de opendeurdag op 28 september.

Mooie zonnige dag waar we lekker met de koi bezig zijn geweest.

Het weekend is weer in aantocht, waar Interkoi Ameide op donderdag avond, vrijdag van 15.00-21.00 uur is geopend.

We zouden ook op zondag van 10.00-12.00 uur geopend zijn maar ik was abuis met een cursus die gegeven wordt door Koi today hierdoor zit het koi huis volledig vol en kunnen we slecht bij de koi. Helaas kunnen we jullie zondag niet ontvangen.

We gaan weer over tot de koi. Ik laat jullie kennis maken met een sanke van Momotaro ze meet nu 75 cm. Ze heeft de gehele zomer in een groen rijk water gezeten, dit is goed te zien aan de huid wat straalt ze. Het beni is bijzonder goed ook het sumi wordt beter en beter.  De bouw is ook toegenomen. Nog 5 cm en ze gaat de magische grens van 80 cm overschrijden. Ze is al eens eerder voorbijgekomen en de trouwe lezers weten wat er is gebeurd. Ze staat te koop voor 2250 euro en is dit meer dan waard.

De volgende is Kohaku KO-V23-116 van Momotaro. Een kohaku met een mooie toekomst voor zich, ik heb haar niet veel gebowld simpel omdat er weinig animo voor is. Voor mij toch wel een beetje onbegrijpelijk en ben ook erg benieuwd waarom er voor deze koi weinig belangstelling is. Deze koi heeft alle aspecten om tot een mooi exemplaar uit te groeien.

Ik kan begrijpen dat het patroon misschien niet in de smaak valt, echter weet ik zeker als ze de 80 cm is gepasseerd en de body mooi aansluit op de lengte we met z’n allen versteld staan van haar schoonheid.

Ik kreeg een verzoek om een filmpje te maken van een sanke van Sakai fish farm. Dit doen we met plezier. Op dit moment is het nog steeds tosai met een lengte van 46 cm. Voor mij helemaal goed en ze zal eind oktober rond de 52-55 cm zitten. De sumi platen zijn uitgebreid waar we kunnen zien dat het mooi ingevuld zal worden. Een toppertje voor de toekomst.

Ik wil jullie op het volgende attenderen: Zet de datum 28 september in je agenda. 28 September is onze laatste opendeurdag voor dit jaar.  We kleden de dag aan met onze Huub de BBQ-koning van Nederland. Mijn dochters zullen jullie voorzien van een drankje. Voor de organisatie van de catering stel ik het op prijs als je even opgeeft via de mail: ameide@interkoi.eu

 

6
7
18
7
4
5
12
9

Meer afbeeldingen

Mooie zonnige dag waar we lekker met de koi bezig zijn geweest: afbeelding 1
Mooie zonnige dag waar we lekker met de koi bezig zijn geweest: afbeelding 2
Mooie zonnige dag waar we lekker met de koi bezig zijn geweest: afbeelding 3

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml