Een weekend vol activiteiten

Een weekend vol activiteiten

Afgelopen vrijdag stond in het teken van opruimen en organiseren. We hebben het koihuis helemaal opgeruimd en alle prijzen netjes terug op hun plaats gezet. Ook hebben we de koi gecontroleerd en wat filmpjes gemaakt voor de aankomende veiling die volgende week zal plaatsvinden.

Zaterdagochtend ging de wekker vroeg, want we moesten naar België om het nieuwe quarantaineverblijf op te halen. Alles was tot in de puntjes geregeld, en bij thuiskomst stonden Rick en Rob al klaar. Ze hadden alles voorbereid, zodat we de vijver meteen op zijn plaats konden zetten. Vervolgens hebben we de leidingen omhoog gebracht, zodat we alles deze week kunnen aansluiten.

Als blijk van waardering heb ik alle vrijwilligers van Holland Koi een waardebon gegeven. Mark en Erica kwamen langs om hun bonnen te verzilveren. Bekijk het filmpje om te zien wat het geworden is.

Alex was op koi-tour en kwam ook even langs. We hebben heerlijk bijgepraat over onze gedeelde passie voor koi. Voor we het wisten, was het alweer 17.00 uur – de tijd vliegt wanneer je het hebt over je geliefde hobby.

Alex wilde graag een kohaku in de bowl zien, dus dat hebben we gedaan. Deze kohaku komt van Sakai Fish Farm en is een paar maanden sansai, met een lengte van 70 cm – een mooie maat. We hebben deze koi nog niet op de website geplaatst, maar dat zal binnenkort gebeuren. Het is een koi uit de hogere prijsklasse, en voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen.

dobbelsteen Deze week wil ik ook graag de aandacht vestigen op de tosai die we in ons assortiment hebben. Alle tosai zijn deze week in de aanbieding met vijftien procent korting. Of waag een kans met de dobbelsteen! Simpel gezegd: per punt krijg je vijf procent korting, dus bij een worp van 1 heb je vijf procent korting en bij een worp van 6 maar liefst dertig procent korting. Hoe mooi kan het zijn?

's Avonds was ik op pad met Johnny, een fervent NAC-supporter. Zelf ben ik voor FC Utrecht, dus ik moest de sfeer van een avondje NAC maar eens meemaken. Het was een geweldige avond, en met drie punten op zak was het een prachtige afsluiter van een mooie dag.

Het voetbalseizoen van mijn kinderen begint weer, dus we zullen flexibel moeten omgaan met de openingstijden. Deze week zijn we geopend op donderdag van 17.00-20.00 uur, vrijdag van 15.00-21.00 uur, en zondag van 10.00-12.00 uur. Voor de rest van de week kunt u op afspraak bij ons terecht.

 

8
6
16
7
6
8
6
11

Meer afbeeldingen

Een weekend vol activiteiten: afbeelding 1
Een weekend vol activiteiten: afbeelding 2
Een weekend vol activiteiten: afbeelding 3
Een weekend vol activiteiten: afbeelding 4
Een weekend vol activiteiten: afbeelding 5
Een weekend vol activiteiten: afbeelding 6
Een weekend vol activiteiten: afbeelding 7

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml