Eerste najaarsveiling 2024

Eerste najaarsveiling 2024

De 1ste najaarsveiling is een combinatie van Interkoi Arendonk en Interkoi Duitsland. Er zullen in de loop van september een hele reeks veilingen volgen, voornamelijk om de koi in Arendonk nog een goede vijver te bezorgen.

Het noemt dan ook "de veiling van de totale uitverkoop".  Je kan de veiling nu al bekijken, bieden kan al vanaf maandagmorgen 6 uur tot zaterdag avond 18.00 uur. 

https://auction.interkoi.eu/

Deze veiling bestaat uit 2 delen. Ten eerste is dit het begin van de volledige uitverkoop van INTERKOI ARENDONK. Er bevinden zich nog een 60-tal goede tot hele goede koi in de binnenvijvers in Arendonk. Ik zou deze nog allemaal dit jaar willen verkopen teneinde de vijvers in de loop van begin volgend jaar af te breken.

Uiteraard begrijp ik dat ik prijstechnisch veel zal moeten toegeven, dus zal ik de veiling beginnen met prijswaardering die een schijn is van de normale waarde. Deze koi moeten VOOR 26 september opgehaald worden. De foto's van de koi uit Arendonk zijn niet uptodate. De filmpjes werden echter een maand geleden gemaakt en gemeten. Deze informatie is dus de juiste informatie.

Het tweede gedeelte van de veiling zijn de overblijvende koi die ik van INTERKOI GERMANY heb aangeboden deze week. Zoals de meesten onder jullie gelezen hebben moet de vijver van Michael verbouwd worden en moet hij een plaats zoeken voor deze koi.

Van de 14 stuks werden er deze week 8 verkocht. De koi die overblijven zijn niet de minste en worden voor een bijzonder lage startprijs aangeboden. Lees wel de informatie. Deze koi moeten op zaterdag 7 of zondag 8 september opgehaald worden, dan worden ze in Arendonk geleverd. Wil je de koi in Duitsland ophalen, dan is dit natuurlijk ook mogelijk. Zowel de foto's als de filmpjes zijn vorige week gemaakt en zijn dus uptodate.

Het is voor iedere koiliefhebber een unieke gelegenheid om één van deze aangeboden koi aan te kopen. Ben je nog niet ingeschreven? Meld je dan aan en doe mee!: VEILING INTERKOI 2024

Openingsuren 

INTERKOI AMEIDE:
De koffie staat klaar van 11.30-16.00 uur.

INTERKOI ARENDONK
De koffie staat klaar van 11.00-14.00 uur.

 

10
8
27
11
12
8
13
14

Laat Een Reactie Achter

2 reacties

Eric

Neem je pilletje bozemanneke !! Denk je lollig te zijn of zo ? 


interkoi

Dag Bozemanneke. Het wordt toch tijd dat je eens een koi aankoopt van Interkoi zodat je eindelijk eens kunt lachen en genieten van het leven. Wat ben je toch atlijd somber. Verlekker je op de prachtkoi van Interkoi Germany. Het zijn ongezien lage prijzen voor zeldzaam mooie koi. Iedere koi is een lach waard.


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml