7 van de 14 zijn verkocht

7 van de 14 zijn verkocht

Deze situatie is op zijn zachtst gezegd opmerkelijk. Van de 14 aangeboden koi zijn er inmiddels 7 verkocht. Wat daarbij opvalt, is dat het juist de éénkleurige koi waren die, ondanks hun relatief lage prijs, gretig aftrek vonden. De meer prestigieuze Gosanke blijven vooralsnog onverkocht.

Wat ik niet kan begrijpen, is dat de aangeboden Kohaku zo weinig aandacht krijgen, om nog maar niet te praten over de 2 sanke. ondanks het uitzonderlijk lage prijskaartje. Voor elke koiliefhebber die het budget niet heeft om duurdere Gosanke aan te schaffen, is dit een unieke kans om prachtige Kohaku in hun vijver te plaatsen.

Wat speelt er momenteel in de koihandel? Wanneer je dit aanbod ziet, weet je dat je in de toekomst nooit meer koi van deze kwaliteit voor zo'n prijs zult kunnen aanschaffen. Alleen al de transportkosten vormen een aanzienlijk deel van de totale kosten, en dan hebben we het nog niet eens over de aankoopprijs.

Zijn het misschien geen goede koi? Integendeel, het zijn uitstekende exemplaren met nog volop toekomstpotentieel. Natuurlijk moet je kleine imperfecties kunnen accepteren, maar die zijn minimaal. Denk hierbij aan een rood puntje dat net niet perfect gepositioneerd is, of een rood accent rondom de ogen.

Alle foto's en video's zijn vorige week gemaakt, dus je kunt er zeker van zijn dat de koi precies zijn zoals ze worden voorgesteld. Uit ervaring weet ik dat ze er zelfs nog beter uitzien zodra ze in Arendonk arriveren.

Dit is dus een buitenkans om een echte jumbo met veel potentieel aan te schaffen. Een kans die ik zelf nooit zou laten liggen. Ik ga de koi voorlopig nog wat extra promoten, vooral om Michael te helpen. Door technische problemen moet de vijver namelijk verbouwd worden, en daarom is er een sterke voorkeur om deze koi te verkopen.

Als ze volgende week nog niet verkocht zijn, zal ik ze tijdelijk in een veiling plaatsen. Daarna is de kans om ze te kopen voorbij. Wat de prijzen in de veiling zullen zijn, weet ik nog niet, maar wachten op een veiling brengt altijd meer risico met zich mee. Je weet immers nooit welke andere geïnteresseerden op de loer liggen.

BEKIJK HET AANBOD NOG EENS GOED!

 

11
6
17
12
6
8
8
8

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml