We zijn alweer in het midden van de week

We zijn alweer in het midden van de week

Het is alweer woensdag de week is weer door de midden, we zetten een aantal koi nogmaals in het zonnetje en kijken uit naar het weekend.

Nadat we een mooi weekend achter de rug hebben gaan we weer door naar het volgende het volgende project. Zaterdag ochtend vroeg zullen we afreizen naar België om een 12 m3 vijver af te halen. De kraanmachinist zal in de ochtend alles voorbereiden zodat we bij thuiskomst de HDPE bak gelijk op z’n plek kunnen zetten.

De vijver zal gebruikt worden voor quarantaine om zo koi met een kwetsuur in alle rust te kunnen herstellen. Het geeft me meer rust dat we bij Interkoi Ameide een extra ruimte hebben om de uiterste zorg aan onze geliefde koi kunnen geven.

We gaan nog even terug naar enkele prijswinnaars. De showa van Momotaro, deze koi werd aangekocht op 24 cm op de veiling van Momotaro in 2019. Zeg nou zelf dit is toch een mooie ontwikkeling. De behaalde prijs van best in class en best in Variety ben ik ook echt trots op. Geniet van de showa zwemmend op de show.

De volgende is een tancho kohaku 2311037 van Matsue vorig jaar april aangekocht. Het is niet de grootste maar een mooie verschijning, ze kon nog net mee in size 4. De bouw is mooi het zwaartepunt ligt op de juiste plaats ook de mooi rode stip. Het zal geen exceptioneel grote tancho worden, maar een plaatje in elke vijver. Nu 49cm met een mooi shiroij.

Helaas heb ik geen enkele film gemaakt van de tancho kohaku dus zullen jullie het moeten doen met beide koi. 2311037 - 2311006 - De kleinste van de twee won een verdienstelijke 1ste prijs in size.

Doitsu karashi een dijk van een koi die zijn baantjes in België gaat zwemmen, ik ben meer van de geschubte koi, voor deze heb ik echt een zwak aangekocht als sansai in de corona jaren op een lengte van 65 cm ze heeft nu een lengte van 84 cm en ze mag er wezen. Ze zal in een mooie vijver komen. Ik weet zeker dat ze vertroeteld zal worden ik zal je missen 

28 september
Zet allen ook deze datum alvast in jullie agenda: 28 september hebben we onze laatste open dag voor dit jaar. We zullen jullie weer in de watten leggen voor een hapje en een drankje wordt gezorgd Huub zal van de partij zijn en dan weten we dat het een succes zal zijn. We stellen het op prijs als je een mail stuur voor je komst zodat we onze catering hierop kunnen instellen.

Vrijdag zijn we geopend van 14.00-21.00 en zaterdag van 11.30-14.30 uur

Spectaculaire uitverkoop van Interkoi Germany, lees hier verder!

Blijkbaar vinden het mensen nog heel moeilijk om de locatie te vinden waar de koi zich nog bevinden. Het is eigenlijk poepsimpel. Klik op het envelopje dat onder de betreffende koi staat en je ziet onmiddellijk bovenaan de link naar de locatie met alle informatie vandien. Dus koiliefhebbers:

link
eenvoudiger kan het toch niet.

 

 

11
11
21
14
10
12
13
16

Meer afbeeldingen

We zijn alweer in het midden van de week: afbeelding 1
We zijn alweer in het midden van de week: afbeelding 2
We zijn alweer in het midden van de week: afbeelding 3
We zijn alweer in het midden van de week: afbeelding 4
We zijn alweer in het midden van de week: afbeelding 5
We zijn alweer in het midden van de week: afbeelding 6

Laat Een Reactie Achter

2 reacties

Huub

Dank je wel Eric!!


Eric

Ziet er lekker uut Huub .
Prachtige showa zeg 👍


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml