Een belangrijk weekend

Een belangrijk weekend

Zoals velen van jullie al weten, is de jaarlijkse Holland Koi Show na vele jaren in Arcen verhuisd naar een nieuwe, veelbelovende locatie. Het schitterende Bloemenpark in Appeltern zal voortaan het decor zijn voor dit prestigieuze evenement. De verwachtingen zijn hooggespannen, en de voorbereidingen zijn tot in de kleinste details uitgewerkt om van deze eerste editie in Appeltern een groot succes te maken. We rekenen op een grote opkomst en alle steun is meer dan welkom.

Interkoi doet een bijzondere schenking

Om deze bijzondere gelegenheid extra glans te geven, heeft Interkoi besloten een unieke bijdrage te leveren in de vorm van vier hoogwaardige koi die tijdens de show verloot zullen worden. Dit is een uitzonderlijke kans voor koiliefhebbers om hun geluk te beproeven en misschien wel met een prachtige koi naar huis te gaan.

"Nishikigoi Vereniging Nederland is enorm trots op de samenwerking met Interkoi. Interkoi Ameide stelt geheel kosteloos vier hoogwaardige koi ter beschikking voor een verloting die volledig ten goede komt aan de vereniging. Via de website kun je nu al één of meerdere loten aanschaffen. De prijs per lot bedraagt slechts €5,-. Klik snel op de link, lees de instructies aandachtig, en wie weet ben jij de gelukkige winnaar van een van deze schitterende koi."

Win een hoogwaardige koi tijdens de 32e Holland Koi Show te Appeltern

De koi die door Interkoi beschikbaar worden gesteld, zullen op zondag 18 augustus verloot worden. Ze zijn tijdens de show te bewonderen in het vat bij de stand van Interkoi. Het is absoluut de moeite waard om mee te doen en een gokje te wagen.

Misschien overtuigt dit filmpje je om die loten te kopen. Zoals je kunt zien, gaat het hier om koi van uitzonderlijke kwaliteit—een unieke kans waar veel koiliefhebbers van zullen dromen.

andréInterkoi Ameide zal ook zelf deelnemen aan de show met een selectie van prachtige koi, waarvan sommige zeker kans maken op mooie prijzen.

André heeft een selectie gemaakt die nu al de aandacht trekt. Welke koi uiteindelijk zullen meedingen naar de prijzen, is nog even afwachten, maar ik kan je alvast een voorproefje geven van zijn keuzes:

 

Selectie 1 voor de Hollandse koishow

Selectie 2 voor de Hollandse koishow

Selectie 3 voor de Hollandse koishow

Zoals je ziet, is het een prachtige selectie met meerdere kanshebbers. We kijken allemaal reikhalzend uit naar deze eerste editie van de show in Appeltern. Het belooft een prachtig weekend te worden, met zonnig weer en aangename temperaturen. En er is meer te zien dan alleen koi.

Bloemenpark Appeltern: veel meer dan alleen een Koi Show

In Bloemenpark Appeltern kun je genieten van de mooiste tuinen, waar elke tuinier alle informatie krijgt die hij of zij nodig heeft. Met meer dan honderd modeltuinen, de Nationale Vasteplantentuin, de Wilde Weelde Wereld en voor de kinderen het Adventure Island, is er voor iedereen wat te beleven.

Bloemenpark Appeltern staat bekend om zijn inspiratievolle vijvers en is dan ook een perfecte locatie voor de Holland Koi Show op 17 en 18 augustus, zoals die jarenlang in Arcen werd gehouden. Al meer dan 25 jaar bestaat er een warme band tussen Bloemenpark Appeltern en Kasteeltuinen Arcen, wat deze verhuizing tot een bijna vanzelfsprekende stap maakt.

Volgens directeur Ben van Ooijen van Appeltern: “Onze parken zijn vergelijkbaar, maar wij gaan misschien wel iets verder in de technische aspecten van de tuin, en zaken als het houden van koi in tuinen.” Maar dat is nog niet alles…

Dus, koiliefhebbers, wees welkom op de eerste editie van de Holland Koi Show in Appeltern. Dit mag je niet missen!

 

10
10
26
10
6
9
6
8

Meer afbeeldingen

Een belangrijk weekend: afbeelding 1
Een belangrijk weekend: afbeelding 2
Een belangrijk weekend: afbeelding 3
Een belangrijk weekend: afbeelding 4
Een belangrijk weekend: afbeelding 5
Een belangrijk weekend: afbeelding 6
Een belangrijk weekend: afbeelding 7
Een belangrijk weekend: afbeelding 8
Een belangrijk weekend: afbeelding 9

Laat Een Reactie Achter

4 reacties

Wim van Kesteren

Succes en geniet ervan André.  Tot straks.


JR

Succes Andre


Eric

Veel plezier , succes en mooi weer dus genieten allemaal fijn weekend .


Patrick

Veel succes op de show . Jullie  verdienen dit voor u inzet en goede bedoelingen  voor de koiwereld .


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml