Twee koi uit verschillende prijsklassen

Twee koi uit verschillende prijsklassen

De eerste werkdag van de week zit er alweer op. Alle spullen van afgelopen zondag zijn opgeruimd, en we kijken nu rustig vooruit naar een mooi weekend. Hoewel het leuk is om te vertellen, zijn we hier natuurlijk om koi te bewonderen. Vandaag wil ik graag twee bijzondere koi onder de aandacht brengen: een Sanke van Takigawa en een Kohaku van Momotaro.

sanke van takigaqaWe beginnen met de Sanke van Takigawa met code 2310015. Ik laat eerst de video bij aankoop zien.  Wanneer we deze koi vergelijken bij aankoop en na enkele maanden, zien we dat het sumi (zwarte pigment) prachtig is ontwikkeld en op verrassende plekken naar voren is gekomen. Bekijk de sanke zoals ze nu is.

Dit benadrukt hoe fascinerend het is om de ontwikkeling van een koi te volgen. Stel je eens voor hoe deze koi er over een paar jaar uitziet, met een volle body, indrukwekkende lengte en mooi geclusterde sumi. We kunnen dan met recht zeggen dat we hier een prachtige Sanke hebben. sanke van takigawa

De Momotaro Kohaku  met code 2311005 is een koi die ik bewust wat op de achtergrond heb gehouden. De kohaku bij aankoop. Ze zwemt al ongeveer een jaar bij mij, en bezoekers die bij me langs zijn geweest, hebben haar al kunnen bewonderen. Ik begrijp wel waarom ze niet direct opviel, aangezien ze enige tijd binnen verbleef. Maar enkele maanden geleden heb ik haar overgebracht naar vijver 5, en ze straalt weer als nooit tevoren. Geniet van de video van deze bijzondere Kohaku.

kohaku van momotaroDeze Kohaku verdient het echt om in de spotlight te staan. Ze is prijzig, maar dat komt omdat ik er iets bijzonders in zie. Ze heeft een uniek patroon, uitstekende huidkwaliteit en een goede bouw. Hoewel ze momenteel iets slanker is, zal ze zich prachtig ontwikkelen.

Wat betreft het patroon, normaal gesproken speelt dat voor mij een minder grote rol, maar bij deze koi vind ik het bijzonder en mooi. Als ze voor mijn reis naar Japan nog niet verkocht is, verhuist ze naar vijver 4, waar ze ongestoord een seizoen kan evolueren.

Aanstaande donderdag verwacht ik bezoekers. Mocht je ook langs willen komen, ben je van harte welkom. Ik stel het wel op prijs als je van tevoren even contact opneemt om je komst aan te kondigen. Ik verwacht het bezoek rond 11 uur en als ik me niet vergis zal Interkoi Arendonk ook aanwezig zijn.

Gisteren was ik nog een video uit het oog verloren van een geweldige showa die aangekocht werd in het weekend door Leon en Janny. Deze mag zeker niet ontbreken, want het is een prachtexemplaar. Ze is momenteel nog in Ameide en ik weet niet of het juist is, maar ik heb het gevoel dat ze wel eens ingezet zou kunnen worden op de show in Appeltern.

Mijn persoonlijke voorkeur gaat ook zeker naar de maruten showa. Ik voorspel in de loop van volgend jaar een enorme verandering in de ontwikkeling van het sumi, en pas dan zal ze tot haar recht komen.

Iedereen die een misterieuze ontwikkeling wil meemaken zou ik zeker dit exemplaar willen aanraden, Tja, ik ben nu éénmaal een fanatiek voorstander van maruten. Ik kan er zo van genieten, en deze is een toekomstig toppertje.

Ik wens jullie een fijne dag toe!

 

9
8
20
6
12
6
8
10

Meer afbeeldingen

Twee koi uit verschillende prijsklassen: afbeelding 1
Twee koi uit verschillende prijsklassen: afbeelding 2
Twee koi uit verschillende prijsklassen: afbeelding 3
Twee koi uit verschillende prijsklassen: afbeelding 4

Laat Een Reactie Achter

2 reacties

interkoi

Ik rij donderdag morgen naar Ameide met Jan. Indien er nog iemand mee wil gaan die ook eens in Ameide wil rondkijken, geef me dan een seintje dan kan je meegaan.


Eric

Jullie ook fijne dag vind het bijzonder dat jullie elke dag weer een mooi nieuwsitem weten te maken waarvoor veel dank .


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml