Op zoek naar de perfecte Koi voor de show

Op zoek naar de perfecte Koi voor de show

Terwijl ik dit verslag schrijf, zitten we alweer halverwege de week. Op dit moment observeer ik de koi meer dan gewoonlijk, aangezien de voorbereidingen voor de Holland Koi Show in volle gang zijn. Volgende week is het zover, en ik kijk er ontzettend naar uit. Het is spannend, vooral omdat de show op een nieuwe locatie plaatsvindt. De vraag wat we zullen meenemen, houdt me bezig.

Eén koi die mijn aandacht trok, is een prachtige Sanke van Momotaro met code SA-V24-01735. Tijdens het filmen viel me op dat er een nieuw sumi-puntje zichtbaar was geworden op de ruggengraat. Het zou kunnen dat dit sumi verder doortrekt naar het sumi op de schouder, wat voor mij de kers op de taart zou zijn. De koi oogt nu minder kaal aan de voorkant, wat haar nog indrukwekkender maakt. Geniet van het filmpje en oordeel zelf! Ik heb besloten haar te nomineren om mee te nemen naar Appeltern.

Ook zwom er een mooie Bekko met code 2406003 voorbij, met een volle body en een lengte van 69 cm. Ik was verrast dat ze sinds begin juni maar liefst 4 cm is gegroeid, ondanks de zes weken quarantaine. Ze wordt in oktober pas sansai, wat betekent dat deze lengte zeker niet verkeerd is. Ik ben er nog niet helemaal uit of ik haar meeneem naar de show, maar die beslissing zal de komende dagen vallen.

Daarnaast is er nog een van de laatste twee Takigawa Sanke’s in voorraad met code 2310014. Na terugkomst van vakantie merkte ik al dat haar bouw was verbeterd. Het is nu tijd om deze Sanke extra in het zonnetje te zetten. In het filmpje kunnen jullie haar goed bekijken; ze staat te koop voor 1750 euro.

Dit weekend is er een speciale aanbieding: bij aankoop ontvangt u een zak Saki Hikari Balance cadeau. Let op, tegoedbonnen zijn in combinatie met deze actie niet geldig. U kunt kiezen voor drijvend of zinkend voer.

Dit weekend zijn we geopend op vrijdag van 11.00 tot 21.00 uur en zaterdag van 11.30 tot 16.00 uur.
We zien u graag!

 

12
7
20
19
8
11
8
12

Meer afbeeldingen

Op zoek naar de perfecte Koi voor de show: afbeelding 1
Op zoek naar de perfecte Koi voor de show: afbeelding 2
Op zoek naar de perfecte Koi voor de show: afbeelding 3

Laat Een Reactie Achter

1 reactie

Eric

Zijn mooie Sankes de 1 nog mooier dan de ander .


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml