Groepsaankopen Interkoi

Groepsaankopen Interkoi

Eerst en vooral wil ik even duidelijk maken dat dit EEN TEST IS, en geen werkelijke aanbieding. Ik zal zo dadelijk een groepsaanbieding verzenden om na te kijken of er fouten in het systeem zitten. Als alles goed wordt bevonden, zal er een echte groepsaankoop worden verzonden. Dus dit is GEEN aankoop maar een test.

Bij de meeste klanten is dit een bekend aanbod van Interkoi. Door een groepsaankoop te organiseren is er de mogelijkheid om bepaalde producten die wij aanbevelen aan een voordelige prijs aan te kopen. Wij doen dit al enkele jaren met groot succes en willen dit voortzetten.

We zullen niet te veel producten in het overzicht zetten om het niet moeilijk te maken, maar het zou fijn zijn als je je wil registreren via het nieuwe systeem via onderstaande link, en een aantal producten aan te stippen die je zou willen ontvangen. Op dit moment is het een beperkt aanbod. Je medewerking wordt op prijs gesteld. De mensen die al een login hebben via de veilingsite worden automatisch in dit systeem geactiveerd, dus moeten niet opnieuw geregistreerd worden.


https://purchase.interkoi.eu/


Als je je al geregisteerd hebt via de veilinwebsite ben je al automatisch ingeschreven en hoef je niet meer te registeren. Heb je dit niet gedaan, schrijf je a:snog in als  je gebruik wil maken van de voordelen. . Wij streven ernaar de meest interessante en kwalitatieve producten, die wij zelf ook gebruiken, via dit platform aan te bieden. Producten die we over het algemeen zelf gebruiken en waar wij achter staan.

Hoe werkt het?

Als  je je hebt geregistreerd, zul je even moeten wachten. Ik kijk alles na om te zien of alles netjes en correct is ingevuld, en dan zal ik een goedkeuring sturen zodat je mee  kan doen met de groepsaankoop. 

Overloop de lijst met beschikbare producten en selecteer de items die u wilt aanschaffen. Uw aankoopbedrag wordt direct geregistreerd. Bewaar uw bestelling zonder deze te bevestigen, maar door de bestelling op te slaan zodat u de tijd heeft om nadien eventueel andere producten toe te voegen of te verwijderen.

Vergeet niet te vermelden om door te geven dat de goederen moeten opgestuurd worden. Dit wordt onderaan de lijst aangeduid, de kosten hiervoor worden ook onmiddellijk aangerekend in functie van het gewicht van de totale bestelling. De transportkosten binnen Nederland en België bedragen € 7 per 20 kg. Het ophalen en verzenden van de goederen is momenteel nog altijd via Arendonk. 

Twee dagen voor de sluitingsdatum van de groepsaankoop ontvangt u automatisch een herinneringsmail om uw bestelling te bevestigen. Na bevestiging ontvangt u een overzicht van uw bestelling en de factuur voor betaling.

In de mededeling staat vermeld in welke periode de goederen naar verwachting worden verzonden. Een week voor de geplande levering ontvangt u een automatische e-mail met het verzoek om de goederen te betalen door een geautomatiseerde faktuur die zal opgestuurd worden.

Betaling en Afhaling 
Indien u ervoor kiest de goederen zelf op te halen en contant te betalen, verzoeken wij u dit te melden via arendonk@interkoi.eu, zodat wij dit kunnen registreren. Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Wij rekenen dus op uw medewerking om even de tijd te nemen om enkele gewenste goederen aan te kopen. Nogmaals DIT IS EEN TEST, en zal geen daadwerkelijke verkoop van de producten zijn. Deze groepsaankoop wordt aangeboden tot en met zaterdag 10 augustus.

 

12
9
12
9
11
8
8
18

Laat Een Reactie Achter

3 reacties

interkoi

Joepie, 4 bozemannetjes, een teken dat het werkt.


Polleke

Ja het werkt , en het kost toch niets haha ....


Bruno Beddegenoodts

test


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml