Onverwacht bezoek

Onverwacht bezoek

Zoals iedere zaterdag ga ik om 11 uur open en normaal komt er momenteel bijna geen volk meer. ik was dan maar begonnen met mijn dagelijks werk, het verzorgen van de koi en alles in orde maken. 

Toch kwam er bezoek uit onverwachte hoek, en daar was ik best blij mee. Niet verwacht, wel gewenst natuurlijk want ik moet nog altijd een 60-tal vissen verkopen en dat is op dit ogenblik in de huidige situatie minder gunstig.

Maar Stefan kwam om een sanke aan te kopen en nam zijn tijd om de overblijvende koi te bekijken. Zijn blik was echter al snel gericht naar een golden corn in plaats van een sanke, en een showa van Sakai liet hem ook niet onberoerd.

Het werden dus 3 koi in plaats van eentje. Een verstandige keuze, want de prijzen had ik er ook naar gemaakt. Het zijn de laatste koi dus worden er speciale prijzen van gemaakt. Ik heb nog enkele filmpjes gemaakt en dan zie je zelf nog wel welke kwaliteit er zwemt.

Vijver 6 met enkele koi.

Vijver 6 met de golden corn

Een sanke van Momotaro niet gekozen.

Tenslotte kwam Wim ook nog even langs voor een kohaku van Momotaro. Er is nog voldoende keuze en tenslotte viel Wim voor de sandan kohaku. Al met al dus een geslaagde dag, nog 66 koi te gaan. Het enige probleem is dat ik Stefan nog zou moeten bereiken.

Ik heb wel zijn gegevens, maar zonder adres of email. Dus Stefan als je dit leest, neem aub even contact op aub. Ik ben vandaag aanwezig vanaf 10.00 uur. tot 11.00 uur.

 

13
6
17
17
10
10
19
11

Laat Een Reactie Achter

4 reacties

Johan

Kan mij voorstellen dat er een reactie verwacht wordt maar kan mij voorstellen dat Andre dit graag bij de eerstvolgende opendeur zal Christiaan aanwezig zijn om al uw vragen te beantwoorden wil overlaten.


Wim

Andre heb jij misschien antwoord op de vragen van gisteren !


Wim

Jammer dat er geen antwoorden op de vragen van gisteren zijn gegeven !!

interkoi

vind ik ook Wim, maar ik heb geen antwoord, want ik heb er geen ervaring mee.


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml