Omosako Shiro Utsuri: Een Meesterwerk in Zwart en Wit

Omosako Shiro Utsuri: Een Meesterwerk in Zwart en Wit

De Expertise van Omosako Koi Farm. Omosako Koi Farm, gevestigd in Tochihara Cho, Kure City, is een gespecialiseerde kwekerij van de prachtige Shiro Utsuri, een zwart-witte koi. De farm werd in 1960 opgericht door Ryuzo Omosako en wordt momenteel gerund door zijn zonen, Takayoshi en Takahiro Omosako.

Takahiro, de gezagvoerder, is een meester in het bewerken van koi, en zelfs andere kwekers laten de lastige cosmetische ingrepen door hem uitvoeren.

Bekende Kweeklijnen:
Enkele bekende kweeklijnen van Omosako zijn Othello, Panda en Godzilla. Deze lijnen hebben al vele afstammelingen voortgebracht, en het is belangrijk dat de schoonheid van de koi zelf tot uiting komt.

Onze Shiro Utsuri:
Wij hebben een tweetal prachtige Shiro Utsuri in ons bezit, waaronder de koi met referentienummer 2310006 en nog een andere die nog niet getoond is.Deze koi is een elegante verschijning met sumi op de juiste plaatsen. Ze werd in april 2022 aangekocht en heeft inmiddels een lengte van 67 cm bereikt op 36 maanden leeftijd. Ze heeft al tweemaal prijzen gewonnen op shows en heeft nog veel groeipotentieel.

De niet getoonde Shiro Utsuri.
Deze nog nooit getoonde shiro utsuri zit nu in zijn zesde jaar. Ze werd in november 2021 tijdens de coronaperiode online gekocht als yonsai. De bouw en het spannende sumi waren de doorslaggevende factoren voor de aankoop. Nu, 1,5 jaar later, is er beweging in het sumi te zien.

Alternatieve Koi van Okawa
Naast onze Omosako Shiro Utsuri, hebben we ook drie andere Shiro Utsuri op voorraad, afkomstig van de gerenommeerde kweker Okawa, bekend om zijn diverse variëteiten. Tijdens mijn volgende reis hoop ik deze kwekerij te bezoeken.

Openingstijden en meer Informatie

Kom gerust langs om onze prachtige koi te bewonderen. We zijn vandaag vrijdag geopend van 15.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 11.00 tot 16.00 uur. Voor een overzicht van onze Shiro Utsuri kunt u de nog even deze link bekijken:

Zoals je kan zien zijn alle prijzen bijzonder sterk opgebouwd. Voor de shiro utsuri liefhebbers een unieke gelegenheid om een topper uit deze reeksen aan te kopen. Laat je verleiden. En niet vergeten, een shiro utsuri tussen het gosanke geweld is een pracht combinaite van schoonheid.

 

10
9
18
16
9
7
5
10

Meer afbeeldingen

Omosako Shiro Utsuri: Een Meesterwerk in Zwart en Wit: afbeelding 1
Omosako Shiro Utsuri: Een Meesterwerk in Zwart en Wit: afbeelding 2

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml