De Betovering van Kohaku

De Betovering van Kohaku

 Ontdek de Pracht van KO-V23-11135 en Kohaku 2406009. Bij ons in de vijver zwemmen vele prachtige koi, en vandaag willen we jullie laten kennismaken met twee bijzondere exemplaren. 

Af en toe presenteren we een selectie van onze koi, wat volgens ons zeer gewaardeerd wordt door liefhebbers. Het doel is om jullie te voorzien van boeiende verhalen en informatie.

Kohaku 2406009: Een Reis naar Perfectie
De Kohaku 2406009 is een schitterende koi, aangekocht door mijn goede vriend Rob. We delen een passie voor koi en hebben samen vele reizen naar Japan gemaakt op zoek naar de beste exemplaren. Zo is Rob een moeilijke eter en als je dan over de landsgrenzen gaat is het soms lastig, Rob is een liefhebber van kip wat ik wist.

We werden door Omosako gevraagd om mee te gaan lunchen en gaf aan dat Rob alleen maar kip eet en dit was geen probleem. Echter gebeurde het volgende: het waren kluif kippetjes en dat moest Rob niet. Omosako vroeg wat ie wilde en dat was ijs want dat smaak altijd. Dit zijn mooie hilarische momenten en vergeten we niet meer.

Deze specifieke koi, aangekocht als tosai in 2021 op de veiling van Sakai Fish Farm, heeft twee jaar in azukari doorgebracht bij SFF en arriveerde afgelopen februari bij ons. Hoewel we aanvankelijk twijfelden of ze grootse prijzen zou winnen, is ze absoluut een kwaliteitskoi. Met een lengte van 75 cm en de verwachting om yonsai te worden in oktober, is ze indrukwekkend. Ondanks dat niet elke koi prijzen wint, is deze Kohaku met haar mooie frame, nette huid een meer dan waardevolle aanwinst.

Sakai koi zijn moeilijk te verkrijgen, en wij hebben het geluk om verschillende exemplaren, waaronder deze Kohaku, te hebben zwemmen in Ameide. Voor geïnteresseerden in prachtige Sakai Fish Farm Kohaku is dit een unieke kans. Neem contact met ons op voor de prijs en verdere details.

Kohaku KO-V23-11135: Een Beloftevolle Toekomst
De Kohaku KO-V23-11135 werd op de veiling in november aangekocht en toont nu al veel potentie. Hoewel ze aanvankelijk wat moeite had met acclimatiseren, zwemt ze nu vrij en gezond rond. Haar sterke backbone belooft een ongebreidelde groeipotentie. Momenteel oogt ze wat rank, maar de kwaliteit van haar huid en de kern van de schubben laten zien dat dit een koi met veel potentie is.

Het sandan maruten patroon van deze koi is zeldzaam en moeilijk te kweken, wat haar nog unieker maakt. Kwekers vragen vaak meer voor maruten koi vanwege hun zeldzaamheid, en deze Kohaku is daar een prachtig voorbeeld van. Ze is nog beschikbaar en zoekt een nieuw baasje. Bij interesse, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Ik heb nog een 2de filmpje van dit pronkstuk.

Bij ons vind je niet alleen koi van hoge kwaliteit, maar ook de verhalen en passie die deze prachtige vissen zo speciaal maken. We hopen dat jullie net zo van deze koi genieten als wij.

8
10
22
14
11
9
5
10

Meer afbeeldingen

De Betovering van Kohaku: afbeelding 1
De Betovering van Kohaku: afbeelding 2
De Betovering van Kohaku: afbeelding 3
De Betovering van Kohaku: afbeelding 4

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml