Appeltern dag 1

Appeltern dag 1

Het moet een enorm succes zijn geweest, met een grote opkomst op de eerste dag van de show in Appeltern. Zelf was ik er niet bij, maar de foto's spreken boekdelen en de sfeer was onmiskenbaar levendig.

De meeste grote prijzen zijn al uitgereikt. Dankzij wat informatie van André ben ik op de hoogte. Ramon, zijn trouwe vriend en steun, werd bekroond tot Grand Champion, terwijl Patrick Makkes de Grand Champion B-prijs in de wacht sleepte. Rick van Veldhoven mocht de Jumbo Champion-award mee naar huis nemen.

adult championVoor Interkoi was het een eer om de Adult Champion-titel te ontvangen, een welverdiende prijs voor een indrukwekkende Kohaku van Sakai Co. De "Adult Champion" wordt gezien als een absolute topkoi binnen zijn leeftijdscategorie. Het winnen van deze titel is een grote prestatie, zowel voor de vis als voor de eigenaar.

Dit soort prijzen heeft Interkoi in het verleden al meerdere malen gewonnen, net als de tategoi-prijzen. Ik twijfel er niet aan dat Interkoi in de toekomst nog meer successen zal boeken en vele prijzen aan hun palmares zal toevoegen.

Natuurlijk hebben we ook een kort filmpje van de Grand Champion van Ramon. Dat mag zeker niet ontbreken. Als ik me niet vergis, is dit al de tweede of derde Grand Champion-titel voor hem. Ramon is de vaste reisgenoot van André tijdens zijn Japanse trips, dus kennis en ervaring ontbreken hen zeker niet. De volgende reis met Ramon staat gepland voor april volgend jaar, als ik het goed heb begrepen.

grand champion ARamon heeft niet alleen de Grand Champion prijs gewonnen, maar ook nog eens de Jumbo Champion A award, een bijzonder verdienstelijke prijs met zijn sanke. Het moet een zalige dag geweest zijn voor hem en zijn vrouw, maar dat zie je op de bijgaande foto.

Wat betreft de Japan-reizen: André vertrekt in oktober weer naar Japan om de veilingen af te schuimen. Ikzelf zal ook aanwezig zijn, maar meer om afscheid te nemen van het toneel. Deze keer neem ik mijn kleindochter Sofia mee, die momenteel Japans studeert.

In november vertrekt André opnieuw naar Japan voor de volgende aankopen, dus blijf zijn aankopen volgen, net zoals je dat vroeger deed. Meestal ging ik in december ook nog een keer, maar ik weet nog niet of dat dit jaar in de planning staat.

grand champion BWe mogen natuurlijk de Grand Champion B van Patrick Makkes niet vergeten. Wat een schitterende koi, die deze welverdiende prijs heeft gewonnen. Proficiat, Patrick! Ik stuurde Patrick regelmatig spirulina, maar voor deze koi zal hij dat waarschijnlijk niet gebruikt hebben...

Ten slotte nog een filmpje van de Jumbo Champion van Rick van Veldhoven. Dit is de informatie over de grote prijzen die ik heb ontvangen. De andere prijzen worden vermoedelijk vandaag bekendgemaakt.

Ik voorspel een zonnige dag en ben blij te zien dat de verkopen de laatste tijd weer aantrekken. Het lijkt erop dat de moeilijkste periode achter ons ligt en dat de verkopen weer opbloeien. Het heeft even geduurd, maar Interkoi is terug in zijn oude vorm, en ik heb er alle vertrouwen in dat de toekomst gunstig zal evolueren.

 

9
7
18
18
13
7
10
9

Meer afbeeldingen

Appeltern dag 1: afbeelding 1
Appeltern dag 1: afbeelding 2
Appeltern dag 1: afbeelding 3
Appeltern dag 1: afbeelding 4
Appeltern dag 1: afbeelding 5
Appeltern dag 1: afbeelding 6
Appeltern dag 1: afbeelding 7
Appeltern dag 1: afbeelding 8

Laat Een Reactie Achter

2 reacties

Johan

Alle winnaars van harte gefeliciteerd met de behaalde prijzen.

Spring zo in de auto en ga alle koi vandaag stuk voor stuk live bekijken.

Fijn voor de koi dat er na al die jaren eindelijk besloten is om show twee dagen te houden. Dit zal de grote opkomst gisteren ook bepaald hebben.


Wim

Ik ben ook geweest op de koi show en het was zeer gezellig en heel veel mensen waren getuigen van een geweldige koi die er te zien waren. Was ook prachtig weer ☀️☀️ en veel dealers met mooie aanbiedingen en ook de tuinen lagen er super bij.  Alleen jammer dat Luc er niet bij was. 😢🤪


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml