Afscheid nemen is een feit

Afscheid nemen is een feit

Meerdere klanten kwamen langs om toch nog afscheid te nemen. Dat wordt bijzonder op prijs gesteld natuurlijk. Het bewijst toch nog maar eens dat ik toch wel goede herinneringen zal nalaten.

Zowel Eric als Rudi kwamen even langs om nog eens over de goede oude tijd te praten. Ik stop dan wel met het aankopen van koi, maar ik ben nog niet helemaal van het toneel verdwenen. Ik zal altijd een rol blijven spelen op de achtergrond bij Interkoi.

Ik denk zelfs dat de jongens die ook deel uitmaken van de interkoi groep dit best op prijs stellen, want de samenwerking is altijd optimaal geweest. Bovendien zijn de gebundelde krachten ook belangrijk voor de toekomst.

Maar naast het plezierige bezoek was het gisteren tamasaba dag. Verschillende nieuwe klanten kwamen langs om tamasaba aan te kopen. Heel plezierig voor mij was dat mijn buurman Lennart zich interesseerde om enkele tamasaba aan te kopen om in zijn aquarium te zetten.

Het kiezen neemt toch wel tijd in beslag, minstens zoveel als koi kiezen, dat in ieder geval. Lennert had zijn dochter meegebracht om te komen kiezen. Uiteindelijk werden het 3 tamasaba die hun weg naar nieuwe thuis vonden.

Er zwemt trouwens nog een Sekiguchi maruten showa mee in de bowl zoals je kan zien. Dit is één van de overblijvende koi uit deze serie die nog niet verkocht werden.

Het mooie van het verhaal is dat ik Lennert vroeg om een filmpje door te sturen, éénmaal ze in het aquarium zaten. Zo gezegd, zo gedaan, en na enige tijd kreeg ik dit filmpje aan. Ze zijn geinig en ik kan er echt wel van genieten van die dikkopjes.

goudvisje op kermisHet doet me denken aan die tijd toen je op de kermis nog een goudvisje kon winnen op de schietkraam door een pijpje kapot te schieten. Toen dachten we er niet bij na, maar nu je er over nadenkt en je ziet die goudvisjes in een plastic zakje met helse temperaturen in die schietkraam hangen...

De jeugd zal het niet meer weten, maar toen ik jong was en naar de kermis ging hingen de plastic zakjes naast elkaar met wat water en een goudvisje in de schietkraam. Als we prijs hadden namen we dan de goudvisjes mee naar huis om in een bokaal te zetten. 

Het is misschien wel wat spielerei, maar ik kan me er goed  amuseren met die tamasaba. Ik wil in de toekomst nog een betere manier zoeken om ze te presenteren, want op deze manier vind ik het zelf niet goed. Ze zouden ofwel in een aquarium moeten zitten, ofwel in een vijver met glas.

De toekomst zal het leren, en we zien wel hoe het verder verloopt. Ondertussen kwamen er klanten die ook voor tamasaba kwamen kijken. Ze moesten toch wel een eindje rijden, maar zijn ook begeesterd van tamasaba.

Het kiezen nam ook hier zijn tijd in beslag, maar uiteindelijk werden er ook 4 mee naar huis genomen. Het is nog een leerschool voor mij, maar ik wil het niet op de spits drijven met deze beestjes. Ik heb er nog een 120-tal van rondzwemmen.

Ze eten wel de oren van mijn kop, niet normaal, en snel dat ze zijn! Je zou zeggen dat het onhandige zwemmertjes zijn, maar ze kunnen ieder openingetje vinden om te ontsnappen. En geloof me, ze zijn supersnel. Heel leuk....

glostersVoor mensen die interesse hebben voor tamasaba, je kan ook mijn facebook pagina volgen, daar verschijnt af en toe ook een nieuwsberichtje over zowel tamasaba als glosters (zie foto hiernaast). Ik heb het tamasaba city glenoemd. 

INTERKOI NEDERLAND

Johan van Interkoi Nederland heeft al heel wat op zijn actief staan. Hij wordt gewaardeerd om zijn specifieke kennis en fijnzinnige aankoop op de gepaste manier van goede koi die zich ook bewijzen op de shows.

Hij vroeg me gisteren om enkele koi onder de aandacht te brengen die hij nog extra in het zonnetje wou zetten, waarbij hij ook een nieuwe en aangepaste prijs wou vermelden om de verkoop te stimuleren.

Ik heb de koi dan extra onder de aandacht gebracht en deze onder de knop nieuwe koi aanwinsten geplaatst met hun nieuwe prijs. Neem dus gerust een kijkje bij deze aanbieding en klik op het envelopje als je contact met Johan wil nemen om te overleggen.

Degelijke en kwalitatief hele goede kohaku voor een bijzonder aangename prijs die in ieders budget zouden moeten passen. Doe er je voordeel mee.

Tenslotte neem ook even  tijd om je gevoelens weer te geven door te klikken op een emoji. Het stimuleert de creativiteit die oh zo belangrijk is. Ik heb ze bewust geactiveerd om leven in de brouwerij te brengen. En ja iedereen kan maar 1x klikken op een emoji.

 

13
9
40
9
13
11
10
12

Meer afbeeldingen

Afscheid nemen is een feit: afbeelding 1
Afscheid nemen is een feit: afbeelding 2
Afscheid nemen is een feit: afbeelding 3
Afscheid nemen is een feit: afbeelding 4
Afscheid nemen is een feit: afbeelding 5

Laat Een Reactie Achter

2 reacties

InterkoiNederland

Houd het spannend maar er zitten tussen deze Kohaku ook enkel female


Eric

Niet mijn ding die tamasaba maar als je er van geniet prima toch . 😂😂


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml